Hesabım
    Mahsun Kırmızıgül'den "Mucize 2" Geliyor!

    Mahsun Kırmızıgül imzalı dram filmi "Mucize"nin 2. filmi geliyor.

    Mahsun Kırmızıgül'ün dram filmi olan Mucize'den devam halkası geliyor. 1960'lı yıllarda yoksulluğun hüküm sürdüğü Türkiye'de iyi yürekli bir öğretmenin, engelli bir gencin hayatını değiştirmesini anlatan ve başrollerini Talat BulutMert TurakBüşra PekinMeral CetinkayaAli Sürmeli gibi oyuncuların paylaştığı dram filminin devam halkası "Mucize 2" 1 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek. Kırmızıgül, filmin ilk poster çalışmasını da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

    Mahsun Kırmızıgül'ün bir kez daha başrolünü üstleneceği devam halkası "Mucize 2"; Avrupa ve Türki Cumhuriyetler'de de aynı gün vizyona girecek. Beyaz Melek, Güneşi Gördüm ve New York’ta Beş Minare gibi başarılı yerli dramlara imza atmış olan Kırmızıgül'ün ilk filmdeki orijinal kadroyu korumak istediği söyleniyor. 

    2014 ve 2015 yılında vizyona giren tüm yerli ve yabancı filmleri geride bırakan ve 4 milyona yakın gişesi ile sinemalarda fırtınalar estirmiş olan "Mucize"nin devam filminde sürpriz isimlerin yer alacağı iddiaları da mevcut. 

    Hürriyet'te yer alan habere göre; öyküsü ilk filmden 7 yıl sonrasında geçecek "Mucize 2"nin senaryo çalışmalarına da devam eden Kırmızıgül, çekimlere sonbaharda başlamayı planlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top