Hesabım
    Romantik Komedi “Welcome to Pine Grove!” Başrollerini Buldu!

    Filmin başrollerini Ellen Burstyn ve James Caan ikilisi üstlenecek.

    Romantik komedi filmi “Welcome to Pine Grove!” başrollerini belirledi. Yaz sonuna doğru çekimlerine başlanması beklenen filmin başrollerini Oscar ve Altın Küre ödüllü Ellen Burstyn ve “Baba” ile Oscar'a aday gösterilen James Caan üstlenecek.

    Harrison Powell’ın hikayesini temel alan ve büyükannesinin deneyimlerinden yola çıkan film, bir emeklilik topluluğuna taşınan Helen (Ellen Burstyn) adında bir kadına odaklanıyor. Pine Grove Yaşlı Topluluğu’na taşınan Helen bağımsız bir dul kadındır ve taşındığı yerin liseyi anımsattığını fark eder. Topluluk, arkadaş grupları ve flört etmeye hevesli erkekler ile doludur. Helen başta tüm bunlardan uzak durmaya çalışsa da, ilerleyen zamanlarda özlediği şeylerin bunlar olduğunu fark eder: yeni arkadaşlıklar ve topluluğa yeni gelen Dan (James Caan) ile yaşanacak bir aşk!

    Başrol ikilisine ek olarak filmin oyuncu kadrosunda “Lost”tan tanıdığımız Elizabeth Mitchell, “Geleceğe Dönüş” serisinin 3 Emmy ödüllü yıldızı Christopher Lloyd, 2 Oscar adaylığı bulunan Ann-Margret, French Stewart, Altın Küre adayı Jane Curtin, Emmy ödüllü Loretta Devine ve Courtney Gains yer alıyor. Filmde yönetmen koltuğuna Emmy ödüllü Michael Lembeck geçerken, senaryoya Donald Martin imza atıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top