Hesabım
    Amy Schumer'lı "Acayip Güzelim"in İlk Altyazılı Fragmanında Özgüven Patlaması!

    Amy Schumer'lı kadın komedisi "Acayip Güzelim"den ilk Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

    Amy Schumer'lı Acayip Güzelim'in ilk Türkçe altyazılı fragmanı geldi. Trainwreck ile yıldızı parlayan, kadın komedisine yeni bir soluk getirerek komedi dalında kadınların da yerinin olduğunun altını iyice çizen Amy Schumer'ın günümüz güzellik kalıplarını alaya alan yeni filmi, yazdıkları senaryolarla bilinen Abby Kohn ve Marc Silverstein ikilisinin imzasını taşıyor. 

    Güzellik algısının değişimi bir kadının hayatını nasıl etkileyebilir dersiniz? Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgüveni kontrolsüz bir şekilde yükselir ve çok güzel olduğu inancına sahip olur. Dünyanın en etkileyici kadını olduğunu düşünerek hayatını korkusuzca yaşamaya başlayan kadın kariyer basamaklarını hızla tırmanırken, idol olarak aldığı patronunun da saygısını kazanır. Ancak dış görünüşünün değişmediğini fark ettiğinde ne olacaktır?...

    Dram filmi "Yaşamın Kıyısında" filmiyle kazandığı Oscar adaylığıyla birlikte 4. Oscar adaylığını elde etmiş olan güzel oyuncu Michelle Williams'ın Renee'nin idolü ve patronu olan Avery LeClaire'i canlandıracağı komedi filminin kadrosunda Emily Ratajkowski, Busy PhilippsTom Hopper ve Naomi Campbell da yer alıyor. Eğlenceli komedi "Acayip Güzelim" 24 Ağustos'ta ülkemizde seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top