Hesabım
    Barry Jenkins'in "If Beale Street Could Talk" Filminden İlk Tanıtım!

    Oscar ödüllü yönetmen Barry Jenkins imzalı dram filmi "If Beale Street Could Talk"tan ilk video yayınlandı.

    Barry Jenkins imzalı If Beale Street Could Talk'tan ilk tanıtım geldi. 8 dalda Oscar adaylığı kazanan ve En İyi Film dahil olmak üzere 3 dalda ödülleri kucaklayan dram filmi Moonlight ile Hollywood ışığını üzerine çekmeyi başaran ve bir sonraki projesi için heyecanı doğruğuna çıkaran Jenkins, yeni dram filmi "If Beale Street Could Talk"ta karnında ilk çocuğunu taşırken bir yandan da sevgilisinin masumiyetini kanıtlamak için zaman karşı yarışan Harlemli Tish'in hikayesini seyircilere sunuyor.

    Amerikalı yazar James Baldwin'in 1974 yılında okurların beğenisine sunulan dramatik romanından beyaz perdeye uyarlanan filmde başrolleri KiKi Layne ve Stephan James üstlenirken, filmin kadrosunda Altın Küre adayı Regina King, Narcos'un yıldızı Pedro Pascal, Deadpool'un Ajax'ı Ed Skrein and yeni nesil Scarface'imiz Diego Luna yer alıyor. 

    19 yaşındaki Tish ve 22 yaşındaki Fonny birbirlerine çok aşık olan genç bir çifttir. Bu tutkulu aşk ikiliyi zorlu ailelerinden ve dış dünyanın acımasız yüzünden korumaktadır. İkili nişanlanır ve kısa süre sonra Tish hamile kalır. Çiftin önünde ailelerini planlamak ve huzurlu yıllar geçirmek için güzel bir fırsat vardır. Ancak günün birinde dünyaları tepetaklak olur. Fonny haksız yere Porto Rikolu kadın olan Victoria Rogers'a tecavüz etmekle suçlanmıştır. Şimdi Tish, ailesi ve avukatı, Tish'in karnındaki bebek doğmadan önce Fonny'i serbest bıraktıracak kanıtı bulmak için zamana karşı yarışmak zorundadır...

    Uzun yıllardır bu filmi çekmek istediği bilinen Jenkins, filmin senaryosunu Moonlight'ın senaryosuyla aynı zaman aralığında kaleme almıştı. Yapımını Plan B Entertainment'ın üstlendiği dram filmi 30 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top