Hesabım
    Spike Lee İmzalı "BlacKkKlansman"dan Yeni Klipler!

    Spike Lee İmzalı "BlacKkKlansman"ın yeni kliplerini gördünüz mü?

    BlacKkKlansman'dan yeni klipler geldi. Prömiyerini gerçekleştirdiği Cannes Film Festivali’nden Büyük Jüri Ödülü ile dönen suç ve komedi filminden gelen kliplerde, bir operasyonun iç yüzüne tanıklık edin! “Malcolm X”, “25. Saat” ve “İçerideki Adam” gibi filmlerle tanınan 2 Oscar adayı Spike Lee’nin yönetmen koltuğuna geçtiği yapım, Amerikalı gerçek bir kahramanın inanılmaz gerçek hikayesinden beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Star Wars evreninin Kylo Ren’i Adam Driver ve “Ballers” dizisiyle tanıdığımız John David Washington'ın başrollerini üstlendiği film, Ron Stallworth'ün kendi otobiyografik eserinden beyaz perdeye uyarlandı.

    Ron Stallworth, Colorado'da yaşayan Afro-Amerikan bir polis memurudur. Ortağı Flip Zimmerman ile birlikte çalışmaktadır. İkili Ku Klux Klan'ı durdurmak için mücadele vermektedir. Ron, örgütün şehri ele geçirme girişimlerini engellemek için örgütün içine sızar. Yerel Ku Klux Klan'ına başarıyla sızmakla kalmayan Ron, yerel bölümün de başına geçmeyi başarır. Peki Afro-Amerikan bir polis memuru, beyaz üstünlüğünü savunan bir örgütün içinde kimliğini gizli tutmayı nasıl başaracaktır?...

    Örümcek-Adam: Eve Dönüş”te izlediğimiz Laura Harrier, “Örümcek Adam 3”ün Venom’u Topher GraceRyan Eggold ve Robert John Burke'ü kadrosunda bulunduran suç komedisi “BlacKkKlansman” 21 Eylül’de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top