Hesabım
    Disney'in Kovduğu James Gunn Rakip Şirketlerin Merceğinde!

    Disney'in kovduğu James Gunn için rakip yapım şirketlerinden talep var.

    Disney'den kovulan James Gunn'a Hollywood'ta yoğun talep var. The Hollywood Reporter'da yayınlanan habere göre, Disney'le yollarını ayıran yönetmen, Marvel'ın rakipleri başta olmak üzere pek çok yapım şirketi tarafından rağbet görüyor.

    THR, Marvel rakibi Warner Bros ve ismi açıklanmayan Oscar ödüllü yapımcılar da dahil olmak üzere sektördeki “büyük oyuncular”ın Gunn ile çalışmakla ilgilendiğini bildirdi. Gunn'a kovulmasının karşılığı verilecek olan tazminat Disney ile olan müzakereleri tamamlanana kadar açıklanmayacak. Ancak tahmini tazminat miktarı 7 milyon dolardan 10 milyon dolara kadar çıkabiliyor. Durumun nasıl sonuçlanacağını konusunda belirsizlik sürüyor.

    Kimi kulis dedikoduları, Gunn'ın bir şekilde Disney ve Marvel Sinematik Evreni'ne dönmesi için umut olduğunu söylerken, kimi kaynaklar ise Disney'in Gunn'la yollarını kesin olarak ayırdığını söylüyor. Stüdyonun, Gunn'un Galaksinin Koruyucuları 3 filmi için kaleme aldığı senaryoyu kullanmayı düşündüğü bildirmesi bir umut ışığı gibi görünse de, Galaksinin Koruyucuları serisini tehdit eden bir etmen daha var. Serinin sevilen karakteri Drax'a hayat veren oyuncu Dave Bautista, Gunn'ın Disney tarafından tekrar işe alınmaması durumunda rolünden ayrılacağını açıklamıştı.

    Geçtiğimiz haftalarda serinin baş kahramanları imzalarını atarak yayınladıkları basın bildirisinde de Gunn'ın yeniden işe alınması talebinde bulunmuştu. Bildiride Chris PrattZoe SaldanaDave BautistaKaren GillanBradley CooperSean GunnVin DieselPom Klementieff ve Michael Rooker'ın imzası bulunuyordu. 

    Galaksinin Koruyucuları Yönetmen James Gunn'a Sahip Çıktı!

    Serinin 3. filminin akıbeti şu an için belirsizliğini koruyor. Bakalım neler olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top