Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları Yönetmen James Gunn'a Sahip Çıktı!

    "Galaksinin Koruyucuları" oyuncuları yönetmen James Gunn'ın kovulmasına ilişkin açıklama yayınladı.

    James Gunn cephesinde sular durulmuyor. Galaksinin Koruyucuları oyuncuları sosyal medya üzerinden tepkilerini dillendirmeye devam ederken, Disney tarafından işinden edilen yönetmene destek de büyüyor. Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen cephelerinden "Galaksinin Koruyucuları" serisinin yönetmeni Gunn'a, serinin oyuncularından büyük destek geldi. Serinin baş kahramanları imzalarını atarak yayınladıkları basın bildirisinde Gunn'ın yeniden işe alınması talebinde bulundu. Bildiride Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Sean Gunn, Vin DieselPom Klementieff ve Michael Rooker'ın imzası bulunuyor.

    Ünlü oyuncuların sosyal medyadan yayınladıkları uzun basın bildirisi; "James Gunn'ı tamamen destekliyoruz. Hepimiz geçen hafta aniden işten çıkarılması hepimiz için bir şok oldu ve düşünmek, dua etmek, dinlemek ve tartışmak için on gün bekledik. Bu süre zarfında James'in 'Galaksinin Koruyucuları 3'ü yönettiğini görmek isteyen hayranlar ve medya mensuplarının desteğiyle güç bulduk. Aynı zamanda onu çevreleyen karamsar komplo teorilerine kolayca inanlanlar sebebiyle de şevkimiz kırıldı. 'Galaksinin Koruyucuları' filmlerinde olmak bizim için büyük bir onur. Bu anı, James'e olan sevgimizi, desteğimizi ve şükranlarımızı ifade etmeden geçemeyiz. Burada onun şakalarını savunmak için değil, uzun yıllar beraber geçirdiğimiz deneyimlerimizi paylaşmak için varız. Kovulmasının ardından gösterdiği olgunluk sette her gün olduğu adamla tutarlı ve özrünün, şimdi ve yıllar önce bu sözleri ilk kez söylediğinde, hepimizin bildiği, güvendiği ve sevdiği yürekten geldiğine inanıyoruz. Hepimiz ona kurtuluşu bulan uyumsuz bir ekip kurmasında yardım ettik ve bu hayatlarımızı değiştirdi. Kefaret konusunun hiç bir zaman bundan daha alakalı olmadığına inanıyoruz." diye başladı.

    James Gunn'ın Kovulmasına Dave Bautista'dan Tepki!

    Sosyal medya kullanıcılarının çabuk yargılara vardığının altını çizen bildiride; "Her birimiz, gelecekte arkadaşımız James ile tekrar çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Onun hikayesi bitmedi, hem de kesinlikle. Kamuoyu mahkemesinde çok az adalet var. James muhtemelen yargılanacak son iyi kişi değil. Bu ülkede büyüyen politik ayrılık göz önüne alındığında, bunun gibi olayların devam edeceğini söylemek gerçekçi olacaktır. Yine de politik yelpazenin üstüne çıkabilen Amerikalıların karakter suikastlarını ve mafya zihniyetini güçlendirmeyi durduracağını umuyoruz." dendi.

    Son olarak ise yaşananların kulaklara küpe olması gerektiği belirtilerek; "Yaşananların, dijital taşlara yazılan sözlerimizin kullanımıyla ilgili olarak kendimize ve birbirimize olan muazzam sorumluluğumuz hakkında hepimize bir örnek olması umudundayız. Bir toplum olarak bu deneyimlerden öğrenebilir ve gelecekte ne ifade etmek istediğimize karar vermeden önce iki kez düşünebiliriz ve böylece öğrenmek, birbirimize zarar vermek yerine yardım etme ve iyileştirme yeteneğimizi öne çıkarabilir." denildi.

    Gunn'un pedofili ve tecavüz gibi tartışmalı konularla ilgili ofansif mizah içeren eski sosyal medya gönderileri Disney'in ünlü yönetmenle bağlarını koparmasının sebebi olmuştu. Disney sözcüsü 20 Temmuz Cuma günü yaptığı açıklamada; "James'in Twitter gönderilerinde ortaya çıkan saldırgan tutumlar ve ifadeler, bizim stüdyomuzun değerleri ile tutarsızdır ve onunla iş ilişkimizi koparmış bulunuyoruz." demişti.

    2014 yılında vizyona giren "Galaksinin Koruyucuları" eleştirmenlerden ve süper kahraman fanlarından tam not almış ve tüm dünyada 773 milyon dolar gişe hasılatı yapmıştı. Aradan üç sene geçtikten sonra gelen devam filmi Galaksinin Koruyucuları 2 ilki kadar beğenilmese de gişede onu geçerek 863 milyon dolar kazanmıştı. Serinin 3. filminin akıbeti şu an için belirsizliğini koruyor. Bakalım neler olacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top