Hesabım
    Kristen Stewart ve Chloë Sevigny’li “Lizzie”den İlk Poster Yayınlandı!

    Filmin başrollerini Kristen Stewart ve Chloë Sevigny ikilisi paylaşıyor.

    Başrollerini “Alacakaranlık” serisinin Bella'sı olarak ünlenen ve ardından sanat filmlerine ağırlık veren Kristen Stewart ve Oscar adaylığı bulunan başarılı aktris Chloë Sevigny'nin üstlendiği gerilim ve drama filmi “Lizzie”nin ilk fragmanı huzurlarımıza sunuldu.

    Oyuncu kadrosunda Kim DickensDenis O’HareJeff PerryFiona Shaw ve Jamey Sheridan gibi isimlerin de yer aldığı film, 2015 yapımı “The Boy” filmi ile tanınan Craig William Macneill tarafından yönetiliyor. Senaryoya ise Bryce Kass imza atıyor.

    "Lizzie", ünlü cinayetleri ve onların hemen ardından ortaya çıkan Borden hane halkının iç işleyişini araştırırken, bu acımasız suçla suçlanan garip, kırılgan bir kadının birçok katmanını ortaya koyuyor. 32 yaşında evlenmemiş bir kadın olan Lizzie, babasının gösterişten uzak ve otoriter kontrolu altında tuzağa düşmüş bir kurbanken, iş için çaresiz olan genç hizmetçi Bridget Sullivan'ın eve gelmesiyle birlikte değişmeye başlıyor. Lizzie genç Bridget'a sempatik, nazik bir ruh ile yakınlaşma şansı yakalarken, ikilinin hikayesi karanlık, rahatsız edici bir sona doğru evriliyor.

    Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren “Lizzie”nin Amerika vizyon tarihi 14 Eylül.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top