Hesabım
    Wes Anderson'ın Yeni Filmi Müzikal Olacak!

    Wes Anderson'ın yeni projesi belli oldu.

    Wes Anderson bu kez de müzikal yapacak. Fransız kaynak Charente Libre'de yer alan habere göre, ünlü yönetmen Wes Anderson'ın bir sonraki filmi, İkinci Dünya Savaşı sonrası Fransa'da geçen bir müzikal yapım olacak. Anderson’ın bir sonraki filmi için şu sıralar Fransa’nın güneybatısındaki Angoulême bölgesinde çekim bölgeleri aranıyor.

    Son filmi Köpek Adası ile beğeni toplayan, Büyük Budapeşte Oteli ile akıllara kazınan 6 Oscar adaylığı sahibi yönetmenin yeni filminin 2018'in son aylarında Angoulême şehrinde çekilmesi bekleniyor. Angoulême bölgesi, savaş yıllarında büyük bir tren istasyonunun yıkılması da dahil olmak üzere ağır bir şekilde bombalandı. Tren istansyonu ve tren rayları ilerleyen yıllarda tekrar inşa edildi.

    Jacques Demy müzikalleri Cherbourg Şemsiyeleri ve Tatlı Günler'in, kendine özgü film yapım stili ile Hollywood'ta önemli bir yer edinen yönetmenin üzerinde büyük etkisi olduğunu düşünürsek, bir müzikal projesi o kadar da uzak görünmüyor. Anderson'ın uzun yıllar Paris'te yaşamış olması da set seçimi konusunda etkili olabilir.

    Projenin detayları, kadrosu ya da konusu şu an için belirsizliğini koruyor. Wes Anderson’ın bir sonraki filminin Fransız müzikali olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top