Hesabım
    "Goosebumps 2: Haunted Halloween"dan Rengarenk Poster!

    "Goosebumps 2: Haunted Halloween"ın yeni posteri yayınlandı.

    Goosebumps 2: Haunted Halloween'dan yeni poster geldi. Tehlikeli jelibon ayıcıklar, konuşan kuklalar ve Cadılar Bayramı'nın tuhaf yaratıklarını serbest bırakan devam halkasından gelen posterde, kurt adamlar, cadılar ve rengarenk bir sürü canavar mevcut! Çocuklara da uygun olan macera-korku filmi, yeni bir ekiple yeni bir maceraya atılıyor.

    R.L. Stine'in çocuklara yönelik 400 milyon kopya satan korku serisinden beyaz perdeye uyarlanan devam halkasında, Stile'in "Haunted House" romanını bulan bir grup çocuk, kukla Slappy ve daha bir çok firardaki canavarın hedefi haline geliyor. Böylece Cadılar Bayramı bir kez daha ete kemiğe bürünüyor.

    İlk filmde serinin yazarına hayat veren Jack Black'in devam halkasında olmamasına karşın, serinin yeni yüzleri var. O filminin sevimli Ben'i Jeremy Ray TaylorCaleel Harris ve Madison Iseman serinin yeni isimleri olurken, kadroda  Ken JeongChris Parnell ve Wendi McLendon-Covey de yer alıyor. 

    Ari Sandel'in yönetmen koltuğunu üstendiği, senaryosunda Turbo'nun senaryosuna imza atan Darren Lemke'nin imzası bulunan devam halkası "Goosebumps 2: Haunted Halloween" 12 Ekim'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top