Hesabım
    “Suspiria”nın Gizemli Karakterinin Posteri Yayınlandı!

    Yeni karakter posterinde gizemli Dr. Jozef Klemperer karakteri yer alıyor.

    Prömiyerini geçtiğimiz hafta Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren ve izleyenleri ikiye bölen “Suspiria” yeniden uyarlamasından yeni bir karakter posteri geldi. Poster, Lutz Ebersdorf’un canlandırdığı Dr. Jozef Klemperer karakterine yer veriyor ancak akıllarda bir soru işareti var. 1977 yapımı “Suspiria”da böyle bir karakter yer almıyor ve ayrıca Lutz Ebersdorf isimli oyuncunun da filmografisinde “Suspiria” dışında bir film bulunmuyor. Gizemli karakteri ağır bir makyaj ve kostüm altında usta oyuncu Tilda Swinton’ın canlandırdığı söyleniyor.

    Başrolünü “Fifty Shades” serisinden tanıdığımız Dakota Johnson’ın üstlendiği filmde, genç yıldız Chloë Grace MoretzMia GothJessica HarperAngela Winkler ve Sylvie Testud gibi isimler yer alıyor. “Sen Benimsin” ve “Beni Adınla Çağır” filmleriyle tanınan İtalyan sinemacı Luca Guadagnino yönetmen koltuğuna geçerken, daha önce yönetmenle birlikte çalışmış olan David Kajganich senaryoya imza atıyor.

    Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion, 1977 yılının Berlin'inde dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e kabul edilmiştir. Tam da Susie'nin okula varışıyla birlikte, bu prestijli okulun başka bir öğrencisi olan Patricia gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Okulun devrimci sanat yönetmeni olan Madame Blanc, okulun ününü kazanmasını sağlayan eğitmendir. Onun rehberliğinde Susie balede olağanüstü bir ilerleme kaydederken, Sara isimli bir kızla da arkadaş olur. Zaman içerisinde iki genç kadın ve yas tutan bir psikoterapist bu prestijli okulun ve yöneticilerinin karanlık bir sırrı sakladıklarından şüphelenmeye başlarlar.

    “Suspiria” 9 Kasım’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top