Hesabım
    Tye Sheridan’lı “The Night Clerk”ten İlk Kare Yayınlandı!

    Tye Sheridan’a filmde “Blade Runner 2049”dan Ana de Armas eşlik ediyor.

    X-Men: Apocalypse” ve “Başlat Ready Player One” filmleriyle yıldızı parlayan genç aktör Tye Sheridan’ı başrolüne yerleştiren suç ve gerilim filmi “The Night Clerk”ten ilk görsel görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı”nın yıldızı Ana de Armas, Oscar ödüllü Helen Hunt, Altın Küre adaylığı bulunan John Leguizamo ve “Legends of Tomorrow”un Jonah Hex’i Johnathon Schaech yer alıyor. Yönetmen ve senarist koltuğuna 1998 yapımı “Gia” ile tanınan iki Emmy adayı Michael Cristofer geçiyor. Çekimleri tamamlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    “The Night Clerk”, oldukça zeki ve otistik olan Bart Bromley (Tye Sheridan) adında bir otel görevlisine odaklanıyor. Bart, sosyal becerilerini geliştirmek için misafirleri güvenlik kameralarıyla kaydetmektedir. Bart'ın vardiyası sırasında otelde bir kadın öldürülür ve baş şüpheli otel görevlisi olur. Bart, ne kadar masumiyetini kanıtlamak istese de, polise güvenlik kameralarından bahsedemez. Polis soruşturması derinleşirken, güzel bir misafirle (Ana de Armas) özel bir bağ kurar. Bart, kadın bir sonraki kurban olmadan önce gerçek katili durdurmalıdır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top