Hesabım
    Timothée Chalamet ve Steve Carell’lı “Beautiful Boy”un Yeni Fragmanı Yayınlandı!

    Prömiyerini Toronto Film Festivali’nde gerçekleştiren “Beautiful Boy”dan yeni fragman var.

    Geçtiğimiz yıl “Beni Adınla Çağır” ile yıldızı parlayan Timothée Chalamet ve Altın Küre ödüllü Steve Carell’ın başrollerinde yer aldığı drama filmi “Beautiful Boy”un ikinci fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Maura TierneyChristian ConveryKaitlyn DeverAmy RyanStefanie Scott ve Julian Works gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğuna 2012 yılında “Kırık Çember” filmi ile Yabancı Dilde En İyi Film Oscar’ına aday gösterilen Felix Van Groeningen geçiyor. “Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction” isimli kitaptan beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna ise yönetmen Groeningen ve Oscar adaylığı bulunan Luke Davies imza atıyor.

    Film, David ve oğlu Nick’in ilişkisini konu ediyor. Nick parçalanmış bir ailenin çocuğudur. Annesi Vicki ile babası David boşanmıştır ve mahkeme onun velayetini annesine vermiştir. İyi bir baba olan David boşanmanın ardından oğlundan uzak kalsa da onunla ilgilenmeyi ihmal etmez. İyi bir çocuk ve başarılı bir öğrenci olan Nick’in hayatındaki değişim kısa sürede ailesinin de dikkatini çeker. Oğlundaki değişimlerin nedenini anlamaya çalışan David acı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Nick, kristal meth bağımlısıdır. David, oğlunu iyileştirmeye kararlıdır ve her ne olursa olsun onu içine düştüğü bataklıktan kurtaracaktır.

    “Beautiful Boy” ülkemizde 15 Şubat 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top