Hesabım
    Keri Russell’lı Korku Filmi “Antlers” Kadrosunu Şekillendiriyor!

    Keri Russell’lı “Antlers” oyuncu kadrosuna yeni isimler kattı.

    The Americans” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Keri Russell’ın başrolünü üstlendiği korku ve gerilim filmi “Antlers” oyuncu kadrosuna dört yeni ismi kattı. “Kurtlarla Dans” ile Oscar’a aday gösterilen Graham Greene, bu yıl “Venom: Zehirli Öfke”de boy gösteren Scott Haze, Oscar adaylığı bulunan Amy Madigan ve çocuk yıldız Jeremy T. Thomas filmin kadrosuna dahil oldu.

    Çekimleri şu sıralarda Vancouver’da devam eden filmin oyuncu kadrosunda son yıllarda birçok önemli projede yer alan iki Emmy adayı Jesse Plemons da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise “Çılgın Kalp”, “Kardeşim İçin”, “Kara Düzen” ve “Vahşiler” filmleriyle tanınan Scott Cooper oturuyor. “The Quiet Boy” (Sessiz Çocuk) isimli kısa hikayeden beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna Nick Antosca ve Henry Chaisson ikilisi imza atıyor.

    “Antlers”, gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle yakınlaşmaya başlayan genç bir öğretmene (Keri Russell) odaklanıyor. İkili yakınlaştıkça öğretmen, öğrencisinin babasının ve kardeşinin ölümcül sonuçları olabilecek bir sır sakladığını keşfeder. Çocuğu korumasına alan öğretmen, hayal gücünün de ötesinde korkulara karşı hayatta kalmak için mücadele etmeye başlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top