Hesabım
    Ron Perlman’lı “Asher” Fragmanında Kan Gövdeyi Götürüyor!

    Ron Perlman’lı suç ve drama filmi “Asher”dan ilk fragman geldi.

    Hellboy” filmleriyle tanınan Altın Küre ödüllü oyuncu Ron Perlman’ı başrolüne yerleştiren suç ve drama filmi “Asher”ın ilk fragmanı ve posteri görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “X-Men” filmlerinin Jean Grey’i Famke Janssen, Oscar ve Altın Küre ödüllü usta aktör Richard Dreyfuss, “Nurse Jackie” dizisiyle tanınan Peter Facinelli, Altın Küre ödüllü Jacqueline Bisset ve Guy Burnet gibi isimler yer alıyor. Prömiyerini geçtiğimiz ay Sitges Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ise “Bu Çocuğun Hayatı” ve “Çakal” filmlerine imza atan Michael Caton-Jones üstleniyor.

    Film, Asher (Ron Perlman) adında yıllardır tetikçi olarak çalışan eski bir Mossad ajanına odaklanıyor. Artık yaşlanan Asher emekli olmaya karar verir ve son bir iş için kolları sıvar. Görev sırasında işler ters gider ve Sophie (Famke Janssen) adında bir kadın için tetikçi yeminini bozar. Asher’in her zaman olmak istediği adama dönüşmek ve çok geç olmadan gerçek bir hayat yaşamak için önceden olduğu adamı öldürmesi gerekecektir.

    “Asher” Amerika’da 7 Aralık’ta vizyona girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top