Hesabım
    “Mucizeler Parkı” Fragmanında Hayal Gücü Ön Planda!

    Animasyon filmi “Mucizeler Parkı”ndan uzun fragman geldi.

    Hayalperest bir kızın maceralarına ortak olacağımız animasyon filmi “Mucizeler Parkı”nın ilk uzun fragmanı görücüye çıktı.

    Merakla beklenen filmin seslendirme kadrosunda Brianna DenskiMatthew BroderickJennifer GarnerKenan ThompsonKen Hudson CampbellKen JeongMila Kunis ve John Oliver gibi isimler yer alıyor. İlk uzun metrajına imza atan iki Emmy adayı animatör David Feiss’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu ise Josh Appelbaum ve André Nemec ikilisi kaleme alıyor.

    İyimser ve hayalperest bir kız olan June, ormanda gezintiye çıkar. Bu gezi ona bilmediği sihirli bir dünyanın kapılarını aralayacaktır. Bir kelebeğin peşine takılan küçük kız ormanın içerisinde gizemli bir eğlence parkı keşfeder. June tam anlamıyla büyülenmiştir. Wonderland adındaki inanılmaz büyüklükteki bu eğlence parkı oldukça fantastik bir yerdir. Onlarca oyuncağın yer aldığı parkın içerisinde birbirinden eğlenceli birçok hayvan vardır. Wonderland’in tam da hayallerindeki yer olduğunu düşünen June bir süre sonra buranın kendi hayal gücü sayesinde ortaya çıktığını fark eder. Tehlike altında olan eğlence parkını kurtarabilecek tek kişi olan June, bu büyülü yeri kurtarıp tekrar eski haline getirebilmek için sevimli dostları ile bir araya gelir.

    “Mucizeler Parkı” ülkemizde 15 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top