Hesabım
    Ben Affleck’li “Torrance”a Rachael Carpani Dahil Oldu!

    Ben Affleck başrollü spor draması “Torrance” kadrosunu genişletiyor.

    DC Sinematik Evreni’nin Batman’i, iki Oscar ödüllü başarılı oyuncu Ben Affleck’in başrolünü üstlendiği spor draması “Torrance” oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. “McLeod's Daughters” ve “Against the Wall” dizileriyle tanınan Avustralyalı aktris Rachael Carpani filmin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu filmde Diane adında boşanmış bir anneye hayat verecek.

    Filmin yönetmenliğini “Miracle”, “Zafer ve Gurur” ve “Warrior” yapımlarıyla tanınan ve son olarak 2016 yılında “Hesaplaşma” ile karşımıza çıkan Gavin O’Connor üstleniyor. “The Dynamiter”, “Kardeşim İçin” ve “Gece Takibi” filmlerinin senaristi Brad Ingelsby’nin senaryosuna imza attığı filmin oyuncu kadrosunda Al Madrigal, Janina Gavankar, Hayes MacArthurYeniffer Behrens ve Brandon Wilson gibi isimler yer alıyor.

    Önceden “The Has-Been” ismiyle anılan film, alkol bağımlılığıyla mücadele ederken eşini ve ailesini kaybeden eski bir basketbol yıldızına odaklanıyor. Eski basketbol yıldızı, ırk olarak birbirinden farklı gençlerin bir araya geldiği, mezun olduğu lisenin basketbol takımına koçluk yaparak ruhunu ve kurtuluşunu geri kazanmaya çalışıyor. Çekimleri devam eden filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top