Hesabım
    Bağımsız Komedi Filmi “Dead In A Week (Or Your Money Back)”ten Fragman Geldi!

    Tom Wilkinson’lı “Dead In A Week (Or Your Money Back)” filminin ilk fragmanı yayınlandı.

    İntihar etmeyi beceremeyince kendini öldürmesi için tetikçi kiralayan bir adamın hikayesini anlatan bağımsız komedi filmi “Dead In A Week (Or Your Money Back)”in ilk fragmanı görücüye çıktı. 

    Geçtiğimiz sene “Dunkirk”te izlediğimiz genç yıldız Aneurin Barnard ve iki Oscar adaylığı bulunan usta oyuncu Tom Wilkinson’ın başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Freya Mavor, Marion BaileyChristopher Eccleston ve Gethin Anthony gibi isimler yer alıyor. Prömiyerini Edinburgh Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise ilk uzun metraj filmine imza atan Tom Edmunds üstleniyor. 

    27 yaşındaki William (Aneurin Barnard) dokuzuncu intihar denemesinde de başarılı olamayınca profesyonel yardım almaya karar verir. 65 yaşında bir tetikçi olan arkadaş canlısı Leslie’den (Tom Wilkinson) yardım ister. Ancak tam her şey ayarlandığında William hayallerinin kadını ile tanışır. Fakat Leslie’nin de suikastçılar birliği üyeliğini elinde tutabilmek için aylık kotasını doldurması gerekmektedir. İşler bir anda iki adam için de karmakarışık bir hal alır. 

    “Dead In A Week (Or Your Money Back)” Amerika’da 30 Kasım tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top