Hesabım
    Dedektif Komedisi "Holmes & Watson"dan Poster Var

    Sherlock Holmes hikayesini komediye dönüştüren "Holmes & Watson" filminden poster geldi.

    Komedi filmi Holmes & Watson'dan yeni poster geldi. 2 Altın Küre adaylığı bulunan Will Ferrell ve Oscar adayı John C. Reilly'nin başrollerini üstlendiği komedi filminin yönetmenliğini ve senaryosunu Etan Cohen üstleniyor. 2015 yılında komedi filmi Sert Ol ile ilk uzun metrajına imza atan yönetmen, "Holmes & Watson" ile ikinci kez kamera arkasına geçiyor. "Sert Ol"da da yönetmen ve Will Ferrell birlikte çalışmıştı.

    Sir Arthur Conan Doyle’un efsanevi dedektifi Sherlock Holmes'tan ilhamını alan film, Sherlock Holmes ve sadık dostu Doktor John Watson'ı mizahi bir bakışla ele alıyor. Komedi türündeki filmin kadrosunda 2 Oscar adaylığı bulunan Ralph FiennesHouse dizisi ile tanınan, 3 Altın Küre sahibi Hugh Laurie, 2 Altın Küre adayı Kelly Macdonald, 2 Oscar adayı Steve Coogan ve Altın Küre adaylığı bulunan güzel oyuncu Rebecca Hall da filmin kadrosunda yer alıyor.

    İlk olarak 1892 yılında basılan ve 12 kısa hikayeden oluşan "The Adventures of Sherlock Holmes" kitabı, zaman içerisinde beyaz perdede pek çok karşılık bulmuş ve televizyonun en sevilen dizilerinin kaynakları haline gelmişti. Şu sıralar Robert Downey Jr. ve Jude Law başrollü bir sinema serisi, Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman başrollü ödüllü dizi Sherlock ve Jonny Lee Miller ile Lucy Liu başrollü Elementary dizisi, ünlü kurgusal dedektif üzerine kurulu. "Holmes & Watson" ise bu üç yapımın aksine tamamen komedi temelli olacak.

    "Holmes & Watson"ın hangi tarihte ülkemizde seyircilerin karşısına çıkacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top