Hesabım
    "Captain Marvel"ın Yeni Fragmanı Dublajlı Geldi!

    Merakla beklenen "Captain Marvel" filminden yeni fragman dublajlı versiyonuyla yayınlandı.

    Captain Marvel'dan beklenen yeni fragman geldi. 2015 yapımı Gizli Dünya filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülüne layık görülen Brie Larson'ın Marvel evreninin en güçlü süper kahramanına hayat vereceği "Captain Marvel" filminden gelen yeni fragmanda, süper kahramanın güçlerine dair çok daha geniş bir bakış yakalıyoruz. Ünlü süper kahramanın çizgi romanlarda çok sevilen mohank saç modelinin de savaş başlığı ile filme dahil edildiğini görmek hoş bir detay. Ayrıca karakterin sevimli kedisi Chewie de adı artık Goose olarak fragmanın sonunda kendine yer buluyor.

    Marvel evreninde kilit bir rol oynayacak olan filmde, süper kahramanın, Avengers: Infinity War'un trajik sonunu değiştirmede nasıl bir rol oynayabileceğini de öğrenebiliriz. Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikçe kimi görüntüler hatırlamaya başlar. Geçmişte gezegenimizde yaşadığını ve burada bir hayatı olduğunu hatırlamaya başlayan genç kadının güvenebileceği tek kişi ise SHIELD çalışanı Nick Fury'dir. Geçmişini keşfettikçe kendine dair bilmediği yeni detayları keşfeden süper kahraman, bir yandan da şekil değiştiren düşmanları Skrull ırkı ile onu ölümden kurtararak kendileri gibi güçlü yapan erdemli Kree ırkı arasındaki savaşta önemli bir rol oynamaktadır. İki ırkın Dünya gezegeni üzerindeki savaşında bir taraf seçmek zorunda kalan Carol, bir süper kahraman olmanın gerçek anlamını keşfedecektir...

    Filmin kadrosu da bir hayli iddialı... Kree ırkından gelme olan Mar-Vell isimli bir savaşçı olan ve dünyada saklanabilmek için doktor Walter Lawson karakterine bürünen Captain Marvel'ın akıl hocasını yakışıklı oyuncu Jude Law canlandırırken, insanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva'ya ise Humans'ın Anita'sı Gemma Chan hayat verecek. Marvel sinematik evreninin S.H.I.E.L.D. müdürü Nick Fury, Samuel L. Jackson tarafından bir kez daha beyaz perdeye taşınıyor. Kadroda yer alan Lashana Lynch ise Carol'ın en eski arkadaşlarından biri olan Monica Rambeau rolünde boy gösterecek. Son olarak "Yıldızlar Asla Ölmez" ile seyircilerin karşısına çıkan, Altın Küre, BAFTA ve SAG ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Anette Benning de erdemli Kree ırkına dahil bir karakter olarak seyircilerin karşısına çıkacak. Filmin kötü adamı ise uzaylı ırkı Skrulls'un lideri rolünde Ben Mendelsohn olacak.

    "Captain Marvel" 8 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top