Hesabım
    James Franco'lu "Don't Come Back From The Moon"dan Fragman!

    Küçük bir kasaba hikayesi olan "Don't Come Back From The Moon"dan fragman yayınlandı.

    Indie drama türündeki "Don't Come Back From The Moon" filminden fragman yayınlandı. Başrollerinde Felaket Sanatçı filmiyle Golden Globe ödülü alan James Franco; Franco ile birlikte Future World'de izleme imkanı bulduğumuz Jeffrey Wahlberg ve Parks and Recreation dizisinden tanıdığımız Rashida Jones'u barındıran film, geçtiğimiz yıl katıldığı festivallerde boy göstermişti.

    "Don't Come Back From The Moon" filmi ilk kez Los Angeles Film Festivali'nde gösterilmiş ve oradan En İyi Yönetmen Ödülü ile ayrılmıştı. Film, Kaliforniya’da küçük bir çöl kasabasında yaşayan erkekler birer birer ailelerini terk etmeye başlamasını konu ediniyor. Eşlerini terkeden erkeklerin ardında bıraktıkları eşleri ve çocukları bu terk edişin nedenini bir türlü çözemez. Onlar, nereye gittiklerini bilmedikleri adamların ardından kendi dünyalarını yeniden kurmaya çalışırlar.  Gençler, babalarının kendilerini terk etmelerindeki nedeni anlamaya çalışırken, gerçek sevginin ve aile olmanın ne demek olduğunu sorgulamaya başlar. Bu terk ediliş onların zamanından önce olgunlaşmasına neden olacaktır.

    "Don't Come Back From The Moon" filminin yönetmen koltuğunda Adderal Günlükleri, This Close, Zeroville gibi filmlerden tanıdığımız ödüllü yönetmen Bruce Thierry Cheung otururken, filmin senaryosu Dean Bakopoulos'un "Please Don't Come Back From The Moon" kitabından uyarlandı. Filmin oyuncu kadrosunda 127 Hours ile Oscar kazanan ve son zamanlarda taciz skandallarıyla anılmasının ardından köşesine çekilen James Franco; Sosyal Ağ, Parks and Recreation, YakalandınThe Office gibi yapımlardan tanıdığımız güzel oyuncu Rashida Jones ve Future World'ün genç oyuncusu Jeffrey Wahlberg'ün yanı sıra, Alyssa Elle Steinacker, Zachary Arthur, Hale Lytle, Henry Hopper, Jeremiah Noe ve Cheyenne Haynes gibi isimler yer alıyor.

    Yurt dışında 18 Ocak'ta sinemalarda izleyicileriyle buluşacak olan indie dram filminin ülkemizde ne zaman izleyicilerle buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top