Hesabım
    Oscar Töreni'ni Avengers Ekibi Sunabilir!

    Avengers ekibinin son kez bir araya gelecekleri Oscar Töreni'ni sunmaları önerildi!

    Bu yıl 91. kez düzenlenecek olan Akademi Ödül Töreni'nin sunucusu, töreni izlememize sayılı bir süre kalmış olmasına rağmen henüz belirlenemedi. Kevin Hart'ın sunucu olarak seçilmesinin ardından yaşanan karmaşa, bugüne kadar Akademi'nin yeni bir sunucuyu gündeme getirmek istememesine neden oldu. Ancak şimdi isimler gündeme oturdu.

    Oscar Ödül Töreni sunuculuğuyla ilgili ortaya atılan iddiaya göre Akademi'ye bir öneri sunuldu. Öneride, Avengers: Endgame filminin ardından Marvel ile anlaşması sona eren ana Avengers ekibinin töreni sunması teklif edildi. Ancak bu öneri daha önce de gerçekleşmişti. Avengers filminin 2012 yılında yakaladığı başarının ardından Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark RuffaloJeremy Renner ve Samuel L. Jackson'ı barındıran ekip  2013 yılında "Life of Pi" filmine ödülünü takdim etmişti.

    Bu öneri karşısında henüz tepki vermeyen Akademi yönetimine Avengers ekibiyle bu güne kadar getirilen en güçlü isimler sunulmuş oldu. Yapımcılığını Donna Gigliotti'nin üstlenip Glenn Weiss tarafından yönetilecek olan 91. Akademi Ödül Töreni'ni Kevin Hart'ın sunacağı duyurulmuştu. Ancak komedyenin sekiz yıl önce sosyal medya üzerinden ve stand up şovu aracılığıyla sarf ettiği homofobik sözler nedeniyle birçok kişiden büyük eleştiriler almasının ardından Hart, Oscar sunuculuğundan çekilmek zorunda kaldı.. Herkesin töreni sunması konusuna olumlu gözle baktığı başarılı komedyen Chris Rock ise Oscar Töreni'ni sunmak istemediğini resmi olarak geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Sandra Bullock'tan ise törenin sunucusuz olarak devam etmesi konusunda öneri gelmişti. Bullock, rastgele seyirciler arasından seçilen ünlülerin töreni doğaçlama bir şekilde sunmasının hem daha doğal hem de eğlenceli olabileceğini dile getirmişti.

    Geçtiğimiz ay içerisinde Oscar Ödülleri'ne dair kısa listelerin yayınlanmasının ardından sinemaseverler heyecanla bu yılın tüm adaylarının açıklanmasını bekliyor. En fazla aday olması beklenen filmler arasında Vox Lux, A Star Is BornBoy ErasedBlack PantherThe Ballad of Buster ScruggsStan and OllieWidowsFirst ManRomaKaranlıkla Karşı Karşıya, Yeşil RehberSarayın GözdesiIf Beale Street Could TalkVice ve Can You Ever Forgive Me filmleri yer alıyor. Tahminlerin gittikçe daha çok arttığı adaylıkların tamamının 22 Ocak tarihinde açıklanacak olması bilinenler arasında yer alıyor. Oscar Ödülleri ise 91. Akademi Ödül Töreni aracılığıyla 24 Şubat akşamı sahiplerine takdim edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top