Hesabım
    Guillermo Del Toro'nun Yeni Korku Filmi Projesi!

    Guillermo Del Toro, yeni bir korku filmi için Jennifer Kent ile çalışacak.

    Son yılların en çok beğenilen korku filmlerinden The Babadook'un yönetmeni Jennifer Kent ile Oscarlı yönetmen Guillermo Del Toro, ortak bir proje için bir araya geliyor. Projenin bir korku filmi olacağı bilinenler arasında yer alıyor. Ancak filmin diğer ayrıntıları bir sır gibi saklanıyor.

    Korku sinemasının öncü isimlerinden Pan'ın Labirenti, şimdilerde yeniden çizgi romanlardan  uyarlanan Hellboy, Jennifer Chastain, Tom Hiddleston ve Mia Wasikowska başrollü Crimson Peak, En İyi Film Oscar'ının sahibi Suyun Sesi, Cronos gibi filmlerin yönetmeni Guillermo Del Toro, aktrist yönetmen Jennifer Kent ile iş birliğine hazırlanıyor. Bir korku filmi projesi için Del Toro ile bir araya gelecek olan Jennifer Kent, The Babadook ve The Nightingale filmlerini yönetmesiyle tanınıyor. 

    Ayrıca geçtiğimiz yıl 90. Akademi Ödülleri'nde Suyun Sesi filmiyle En İyi Yönetmen ve En İyi Film ödüllerinin sahibi olan usta yönetmen Guillermo Del Toro'nun gelecek projeleri arasında klasik masallar arasında yer alan ve 2021 yılında vizyonda göreceğimiz animasyon türündeki Pinocchio, William Lindsay Gresham'in romanından ikinci kez uyarlanacak olan dram türündeki Nightmare Alley ve yönetmen Michael Mann hakkında olan ve adı henüz açıklanmayan belgesel yer alıyor.

    Bloody Disgusting ile Sundance Film Festivali'nde The Nightingale filmiyle ilgili yaptığı röportajda açıklama yapan yönetmen Jennifer Kent, yeni korku filmi projeleri hakkında "Sır tutabilen bir insan değilim, ancak bilgi vermeye yetkim yok. Bence Del Toro gerçek bir sanatçı ve daha çok şey öğrenebilmek için sabırsızlanıyorum. Henüz projenin erken bir aşamasındayız." sözlerini sarf etti.

    Filmin hiçbir detayı belli olmadığı gibi çekimlerine ne zaman başlanılacağı da bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top