Hesabım
    Disney, Deadpool Filmleri Hakkında Ne Düşünüyor?

    Disney, Deadpool filmlerinin içeriğini değiştirecek mi?

    Geçtiğimiz haftalarda dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip Deadpool filmlerinin başrolünde yer alan yıldız oyuncu Ryan Reynolds, yeni Deadpool filmi hakkında açıklama yapmıştı. Üçüncü bir Deadpool filminin yolda olduğunu, ancak henüz hiçbir ayrıntının belirlenmediğini belirtmişti. Fox ve Disney işbirliğinin ardından çıkabilecek anlaşmazlıklara karşı ise mikrofonlar Disney'e çevrildi.

    20th Century Fox bünyesinde izleyicileriyle buluşan Deadpool serisinin, Fox ve Disney işbirliğinin ardından kaderi belirsizleşmeye başlamıştı. Ryan Reynolds, yeni bir filmin yolda olduğunu ancak film hakkında henüz bir fikre sahip olmadıklarını açıklamıştı. Deadpool'un hikayesini farklı bir evreye getirmek istediklerini ifade eden Reynolds, başka bir ayrıntı verememişti. Şimdi ise ipleri elinde bulunduran Disney'in Deadpool filminin geleceğini nasıl etkileyeceği ortaya çıktı. Disney CEO'su Bob Iger ile yapılan bir röportajda soruları yanıtlayan Iger, Deadpool filmleri hakkındaki düşüncelerini ifade etti. Iger, Deadpool filmlerinin başarısını özellikle vurguladı ve şu sözleri ekledi: "Biz bu işe devam edeceğiz ve bu filmler için boş bir odamız daha bulunuyor." Ayrıca Disney CEO'su Bob Iger, yeni Deadpool filminin R-rated, yani 18+ olmaya devam edeceğini belirtti. Ancak Iger Deadpool haricindeki 18+ filmlere açık olduklarını ifade etti.

    Dünya çapında 743.000.000$ gişe hasılatı elde ederek gelmiş gelmiş en yüksek R-rated (18+) film olma ünvanına sahip olan Deadpool 2, elde ettiği tüm gelire rağmen ilk film kadar beğeni toplayamamıştı. Atomic Blonde, John Wick filmlerinden ve çekimleri tamamlanan Hobbs & Shaw filminden tanıdığımız David Leitch tarafından yönetilen Deadpool 2'nun oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds'ın yanı sıra filmin kötüsü Cable rolüyle Josh Brolin, Deadpool'un sevgilisi Vanessa rolüyle Morena Baccarin, Domino rolüyle Zazie Beetz, Negasonic Teenage Warhead rolüyle Brianna Hildebrand, Firefist rolüyle Julian Dennison, Weasel ile T.J. Miller ve Blind Al ile Leslie Uggams gibi isimler yer oluyordu. Deadpool 3 filminin geliştirme aşamasında olduğu biliniyor. Ancak çekimlerine ne zaman başlanacağı ve ne zaman izleyicileriyle buluşacağı bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top