Hesabım
    Sophia Lillis’li “Nancy Drew and the Hidden Staircase”ten Yeni Poster!

    “Nancy Drew and the Hidden Staircase”in yeni posteri yayınlandı.

    2017 yapımı korku filmi “O”nun Beverly Marsh’ı olarak tanınan ve “Sharp Objects” mini dizisinde de rol alan genç yıldız Sophia Lillis’in başrolünü üstlendiği gizem ve suç filmi “Nancy Drew and the Hidden Staircase”ten yeni bir poster görücüye çıktı.

    Yazar Edward Stratemeyer’ın 1900'lü yıllarda yarattığı karakterin yeni beyaz perde uyarlamasının oyuncu kadrosunda Linda Lavin, Sam Trammell, Andrea Anders, Zoe ReneeMackenzie Graham ve Laura Wiggins gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda ise 1992 yapımı “Zehirli Sarmaşık” filmiyle tanınan Katt Shea oturuyor.

    “Nancy Drew and the Hidden Staircase”, bir gizemi çözmek için yola koyulan genç bir kız ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Lise öğrencisi olan Nancy Drew, amatör bir dedektiftir. Yeni taşındığı muhite uyum sağlamaya çalışan genç kız, gizemli bir olaydan haberdar olunca yeniden işe koyulur. Yaşadığı kasabada perili bir ev olduğunu öğrenen Nancy, kuzeni Bess Marvin ve George Fayne ile birlikte vakit kaybetmeden gizemi çözmek için araştırma yapmaya başlar. Nancy’yi atıldığı macerada bu süreçte tanıştığı insanlar da yalnız bırakmayacaktır.

    Amerika’da 15 Mart tarihinde gösterime girecek “Nancy Drew and the Hidden Staircase”in Türkiye vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top