Hesabım
    Kristen Stewart'lı "Charlie's Angels" Oyuncuları Bir Arada!

    Charlie's Angels'ın yeni uyarlamasından oyuncuların birlikte olduğu bir kare yayınlandı.

    Film serisi ve dizisi ile tanıdığımız kadın kahramanlardan oluşan Charlie's Angels'ın yeni uyarlaması geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuştu. Başarılı oyuncu Elizabeth Banks'in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncularının bir arada görüntülendiği bir görsel, sinemaseverlerle paylaşıldı. Görselde Kristen Stewart, Elizabeth BanksNaomi Scott ve Ella Balinska yer alıyor.

    Geçtiğimiz aylarda Charlie's Angels'ın yeni uyarlamasından ilk detaylar paylaşılmaya başlanmıştı. Bu detaylar arasında Kristen Stewart'ın bir koşuşturmacaya dahil olduğu görülen bir set karesi de yer alıyordu. Şimdi ise tüm başrol oyuncularının yer aldığı bir görsel paylaşıldı. Charlie's Angels'ın ajanlarını canlandıracak isimler arasında Twilight serisi, Cafe Society, LizzieHayalet Hikayesi gibi filmlerden tanıdığımız başarılı oyuncu Kristen Stewart; Hunted, Tiers of The Tropics gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ella Balinska; Aladdin filminde Jasmine olarak izlemeye hazırlandığımız Naomi Scott; filmde Bosley olarak izleyeceğimiz ve Açlık Oyunları, Aşk ve MerhametPitch Perfect gibi yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Banks yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra All The Boys I Loved filminin sevilen oyuncusu Noah Centineo, X-Men serisinin Profesör Xavier'ı Patrick Stewart, Senden Önce Ben, Adrift gibi filmlerin beğenilen oyuncusu Sam Clafflin filmde yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Elizabeth Banks otururken, senaryosunu David Auburn ile birlikte Banks kaleme aldı.

    Charlie's Angels'ın 2000'li yılların başında Cameron Diaz, Drew Barrymore ve Lucy Liu başrollü filmleri çekilmişti. Ayrıca 1976 yılında yayınlanmaya başlanan bir dizisi de bulunuyordu. Güzel ajanların maceralarını konu edinen bu yapımların yeni uyarlaması Charlie's Angels'ın 25 Ekim 2019'da ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top