Hesabım
    Cate Blanchett, Avengers: Endgame Spoiler'ı mı Verdi?

    Marvel hayranları Cate Blanchett'in kırmızı halı giyiminden spoiler çıkardı...

    Dün gece düzenlenen bir törenle BAFTA Ödülleri sahiplerine teslim edildi. Ödüllere Sarayın Gözdesi ve Roma damgasını vururken, izleyicilerin gözüne farklı şeyler takıldı. Göze çarpan bir ayrıntı Cate Blanchett'in kendisi oldu. Marvel hayranları, Thor: Ragnarok'un kötüsü Hela'yı canlandıran Cate Blanchett'in spoiler verdiğini düşündü.

    BAFTA Ödülleri'nin sahiplerini bulmasından önce görkemli bir kırmızı halı geçidi gerçekleştirildi. Bu kırmızı halı geçidinde dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri de Cate Blanchett oldu. İki Oscar, Üç BAFTA ödülünün sahibi olan başarılı oyuncu Blanchett'in dikkatleri çekmesinin nedeni ise kıyafetiydi. Sade görünümünü tamamlamak için üzerinde büyük ve renkli taşlar olan bir takı takmıştı. Marvel hayranları ise bu takının Avengers ekibinin sonunu getiren Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ne benzediğini düşündü. Sosyal medya üzerinden bu konuda tartışma başlatan Marvel hayranlarına göre Cate Blanchett, Avengers: Endgame spoilerı vermeye çalışıyordu. Blanchett'in Thor: Ragnarok'ta canlandırdığı Ölüm Tanrıçası Hela karakteriyle bilinmesi ortalığı karıştırdı. Hayranlar, Avengers: Endgame'de Ölüm Tanrıçası'nın yeniden ortaya çıkacağını ve Thanos'u yeneceğini düşünmeye başladı. Bazıları ise mizah dozunu artırarak Hela'nın Thanos'u öldürüp eldiveni de bir elbiseye dönüştüğürdüğünü, ancak Cate Blanchett'in evreni yönetmesinde bir sorun görmediklerini ifade etti.

    Joe Russo ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğuna oturduğu Avengers: Endgame, kemik Avengers ekibini son kez birarada göreceğimiz film olacak. Aralarından Chris HemsworthChris Evans ve Robert Downey Jr.'ın Marvel ile anlaşmalarının bittiği biliniyorken, Scarlett Johansson'ın solo filminin gösterime sunulması bekleniyor. Film, 26 Nisan 2019 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşma hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top