Hesabım
    Kate Winslet ve Saoirse Ronan’lı “Ammonite” Berlin’de Alıcı Buldu!

    Romantik drama filmi “Ammonite” için çalışmalar hızlanıyor.

    Oscar ve dört Altın Küre ödüllü başarılı aktris Kate Winslet ve henüz 24 yaşında olmasına rağmen üç Oscar adaylığı bulunan genç yetenek Saoirse Ronan’ın başrollerini paylaştığı romantik drama filmi “Ammonite” 69. Berlin Film Festivali kapsamında düzenlenen Avrupa Film Pazarı’nda kendisine alıcı buldu. Çekimlerine önümüzdeki ay başlanması beklenen filmin dağıtım haklarını Sony Pictures satın aldı.

    Hikaye detayları henüz belli olmayan “Ammonite”, 1840’lı yıllarda İngiltere’deki bir sahil şehrinde geçiyor. Film, paleontolog Mary Anning (Kate Winslet) ve Londralı bir bebek bakıcısı (Saoirse Ronan) arasındaki beklenilmedik ilişkiye odaklanıyor.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini 2017 yılında yönettiği “God's Own Country” ile En İyi İngiliz Filmi dalında BAFTA’ya aday gösterilen Francis Lee üstleniyor. Heyecan verici projenin yapımcı kadrosunda ise “Zoraki Kral” ile Oscar kazanan Iain Canning ve Emile Sherman ikilisi ve 2016 yapımı “Lady Macbeth” ile tanınan Fodhla Cronin O'Reilly yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top