Hesabım
    James Cameron, Avatar'da Jake Sully Olarak Düşündüğü İsimleri Açıkladı!

    Sam Worthington yerine başka yüzleri görebilirdik!

    Bir seri haline getirilmesi için tam gaz hazırlıklarına devam edilen Avatar hakkında yeni bir ayrıntı ortaya çıktı. James Cameron'ın yaptığı açıklamaya göre 2009 yapımı ilk filmin başrolünde yer alan Sam Worthington'ın yerine ilk önce başka isimler düşünülmüş.

    Titanic, Avatar ve şimdilerde sinemalarda izleyicileriyle buluşan Alita: Battle Angel gibi Hollywood sinemasının önemli filmlerinde imzası bulunan James Cameron, 2009 yılında sinemalarda dönmeye başlayan ve gişe rekorları kıran bilim kurgu filmi Avatar hakkında yeni bir detay paylaştı. Dört yeni Avatar filminin daha çekilecek olmasının yanı sıra şimdilerde Avatar 2 üzerindeki çalışmalarını sürdüren Cameron, Jake Sully karakteri için iki farklı isim daha düşündüğünü itiraf etti. Empire'ın podcast programında konuşan Cameron, Jake Sully'ye hayat veren Sam Worthington'ın yerine Avengers ekibinde Captain America'yı canlandıran Chris Evans ve bir türlü gerçekleştirilemeyen Gambit filmiyle gündemdeki yerini koruyan Channing Tatum'u değerlendirdiğini ifade etti. Cameron Evans ve Tatum'u değerlendirmeye aldığını şu sözleriyle ifade etti: "Chris Evans ve Sam ve Channing Tatum... Bu benim seçimimdi. Channing fikrini de, Evans fikrini de sevmiştim. İki de harika insanlardı. Ama Sam'in tonu ve gücü daha uygundu. Final konuşması dışında herkes onlara verdiğim metni aynı şekilde yerine getirdi. Finalde Sam 'Bu bizim topraklarımız. Şimdi rüzgarın seni taşıyabildiği kadar hızlı sür.' Bundan sonra bir savaşta bile onun peşinden gidebilirdim ve diğerlerini takip etmezdim. O zamandan beri ikisinin de harika kariyeri oldu. Ama Sam bu rol için gerçekten hazırdı."

    Yeni çekilecek olan Avatar filmleri için Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen LangGiovanni Ribisi gibi isimlerin geri dönecek olmasının yanı sıra Oona Chaplin, Kate WinsletEddie Falco gibi isimler filmin oyuncu kadrosuna eklendi. Avatar 2 ve Avatar 3 filmlerinin kesinlikle çekilecek olmasına ek olarak Avatar 4 ve Avatar 5 filmleri için Disney'den yeşil ışık beklendiği bilinenler arasında yer alıyor. Henüz adı açıklanmayan film için seçilebilecek isimler arasında Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider ve Avatar: The Quest for Eywa gibi başlıklar bulunuyor.

    Avatar 2 filminin 17 Aralık 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top