Hesabım
    Gwyneth Paltrow Marvel'dan Emekli Olanlar Arasına Eklendi!

    Pepper Potts, Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılmaya hazırlanıyor.

    Avengers: Endgame filmiyle Marvel ile anlaşması biten oyuncuların arasına bir yenisi eklendi. Anlaşma yenilenene kadar Pepper Potts rolüyle karşımıza çıkan Gwyneth Paltrow, Avengers: Endgame filminin ardından emekli olmuş olacak.

    Avengers: Infinity War filminde Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni sayesinde çoğu kahramanı küle döndürmesinin ardından geriye yalnızca esas Avengers takımı kalmıştı. Avengers: Endgame ile birlikte küle dönen kahramanlarımızın dönmesi ve Thor, Iron Man ve Captain America'nın Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılması bekleniyor. Böylece onların yerine Captain Marvel ve Spiderman gibi yeni nesil kahramanlar geçebilecek. Marvel'dan gelen açıklamaya göre Robert Downey Jr., Chris Evans ve Chris Hemsworth kesin olarak MCU'dan ayrıldı. Şimdi ise aralarına Iron Man'in kahraman olmasında önemli bir konuma sahip olan ve hayat arkadaşı olan Pepper Pott rolündeki Gwyneth Paltrow'un anlaşmasının da sona erdiği duyuruldu. Paltrow bu konuda "Bir kostüm giymek için biraz yaşlıyım. Jon Favreau (Iron Man'in yönetmeni) ile arkadaştık ve ilk Iron Man filminin hayranlar için ne kadar önemli hale geldiğini görmek güzel bir deneyimdi." sözlerini ifade etti. Paltrow, şimdilik rolünden ayrıldığını, ancak eğer ona ihtiyaç duyarlarsa tekrar geleceğini belirtti.

    "Avengers Infinity War"un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir.

    Avengers: Endgame, 26 Nisan 2019 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top