Hesabım
    Chris Hemsworth, Hulk Hogan'ı Canlandıracak!

    Hulk Hogan'ı canlandıracak isim belli oldu.

    Amerika'nın en ünlü güreşçilerinden biri olan Hulk Hogan'ın biyografik filminin çekileceği resmi olarak duyuruldu. Hogan'ı canlandıracak isim olarak Avengers filmlerinin yıldız ismi Chris Hemsworth seçildi. Filmin yönetmen koltuğuna geçecek olan isim ise Joker filminin yönetmenliğini üstlenen Todd Phillips olacak.

    Hulkmania lakaplı Amerika'nın sevilen güreşçisi Hulk Hogan'ın biyografik filmi çekilecek. Due Date, Felekten Bir Gece, Felekten Bir Gece 2, Old School, Limitless, Afili Aynasızlar, Geyik Muhabbeti gibi filmlerde imzası bununan ve gelecek projeleri arasında başrolünde Joaquin Phoenix'in yer aldığı Joker filmini bulunduran Todd Phillips filmin yönetmen koltuğuna otururken, Hulk Hogan'ı canlandırması için Chris Hemsworth ile anlaşma sağlandı. Filmin yapımcılığını ise Oscar ödüllü Spotlight, Collateral Beauty, 13 Reasons Why, The OA, ManiacI Am The Night gibi önemli yapımlarda imzası bulunan Michael Sugar üstleniyor. Joker filminin senaristi Scott Silver, Hulk Hogan biyografisi sayesinde Todd Phillips ile yeniden işbirliği yapma imkanı bulacak. Film ile ilgili yapılan görüşmelerin sonucunda, filmin Netflix'te yayınlanacağı duyuruldu.

    Hulk Hogan 1980'li yılların televizyon ekranlarındaki en çok bilinenler simalar arasında yer alıyordu. Rocky 3'te Thunderlips lakabıyla çıktığı güreş maçının ardından akıllara beyaz perdede de kazınan Hogan, Sevimli Dev, Spy Hard, Gremlinler 2 gibi filmlerde oyuncu olarak kendini gösterme imkanı bulmuştu.

    Hulk Hogan'a hayat verecek olan Chris Hemsworth'ün Avengers: Endgame filminden sonra Marvel ile olan anlaşmasının bittiği bilgisi bilinenler arasında yer alıyor. Hemsworth'ün gelecek projeleri arasında henüz adı açıklanmayan Hulk Hogan biyografik filminin yanı sıra Thor: Ragnarok'taki rol arkadaşı Tessa Thompson ile birlikte rol alacağı Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit ve Joe Russo'nun senaryosunu kaleme aldığı David HarbourGolshifteh Farahani başrollü Dhaka filmleri bulunuyor.

    Henüz adı belli olmayan Hulk Hogan biyografik filminin Netflix'teki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top