Hesabım
    Woody Allen, Gelecek Filmi İçin Anlaşma Sağladı!

    Woody Allen gelecek projesi için İspanya'nın en iyi film şirketi ile anlaştı.

    Son olarak Dönme Dolap filmi ile karşımıza çıkan romantik komedi filmlerinin tartışmalı yönetmeni Woody Allen, yeni film projesi için hazırlıklarına başladı. İspanya ve Avrupa'nın en büyük film şirketiyle anlaşma sağlayan Woody Allen'ın yeni film projesinin yapımcılığını Mediapro prodüksiyon şirketi üstlenecek.

    Oscar sahibi olan ve entelektüel romantik komedi filmlerinin usta yönetmeni olan Woody Allen'ın yeni bir film projesine başladığı duyuruldu. Son olarak Kate WinsletJustin Timberlake ve Juno Temple'ın başrolünde yer aldığı Woody Allen yönetmenliğindeki Dönme Dolap filminin izleyicileriyle buluşmasının ardından Allen sessizliğe bürünmüştü. Şimdi ise 2020 yılında vizyona girmesi planlanan ve henüz adı bilinmeyen bir film projesinin olduğu ortaya çıktı. Projenin gündeme gelme nedeni ise Woody Allen'ın İspanya menşeili olan ve Avrupa'nın en büyük film prodüksiyon şirketi olan Mediapro ile anlaşma sağlamış olması oldu. Mediapro, daha önce de Woody Allen filmlerinin yapımcılığını üstlenmişti. Bu filmlerin arasında 2008 yapımı "Vicky, Cristina, Barcelona" ve "Midnight In Paris" filmleri yer alıyordu. Ülkemizde "Barselona, Barselona" adıyla vizyona giren Scarlett Johansson, Javier Bardem ve Rebecca Hall başrollü romantik komedi filmi dünya çapında 96.4 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Paris'te geçen ve bizleri Picasso'dan Ernest Hemingway'e, Salvador Dali'den F. Scott Fitzgerald'a önemli isimlerle aynı döneme sığdıran romantik film "Midnight In Paris" ise, dünya çapında 151 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

    Woody Allen'ın adı bilinmeyen film projesinin henüz hayata geçirilmedeki ilk aşamada yer aldığı ve hakkında konuşulması için çok erken olduğu, film şirketi tarafından belirtildi. Ancak filmin çekimlerinin Bask Bölgesi'nde yer alan San Sebastian ve Gipuzkoa'da olacağı ifade edildi. Woody Allen'ın San Sebastian Film Festivali'nde önemli bir figür olduğu bilinenler arasında yer alıyor. Usta yönetmen'in gösterime girmesi beklenen "A Rainy Day in New York" isimli başka bir filmi daha bulunuyor. Timothee Chalamet ve Elle Fanning başrollü bu filmin Amazon platformunda ne zaman izleyicileriyle buluşacağı bilinmiyor. Ancak Amazon'un Allen'a ait dört filmlik anlaşmayı iptal etmesi üzerine yönetmen, platforma 68 milyon dolarlık tazminat davası açtığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top