Hesabım
    Rami Malek, Bond 25'ın Kötü Adamı Olabilir!

    Rami Malek, yeni Bond filmi için düşünülüyor.

    Bohemian Rhapsody filminde Freddie Mercury'yi canlandırarak En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ının sahibi olan Rami Malek'in gelecek projesinin Bond 25 olabileceği duyuruldu. Daniel Craig'in son kez Ajan 007 olacağı Bond 25'ın yapımcıları filmin kötü adamına hayat verecek kişi olacak Rami Malek'i düşündüklerini belirttiler.

    Henüz konusu açıklanmayan Bond 25 filminin, Ajan 007'yi canlandıran Daniel Craig'in son kez James Bond'u canlandıracağı film olacağı biliniyor. Yeni ajanın kim olabileceği tartışmaları sürerken, Bond 25 ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Senaryosunun beğenilmemesi üzerine  Scott Z. Burns'ün ekibe alındığı ve hızlı bir şekilde yeni bir senaryo yazması için yapımcılar tarafından yüklü bir ödeme yapıldığı söylentiler arasında bulunuyordu. Ancak filmin kötü adamı için yapımcıların özellikle bir ismi göz önünde bulundurdukları söyleniyor. Bu isim ise Bohemian Rhapsody filmindeki rolüyle Oscar heykelciğini kaldıran Rami Malek oluyor. Rami Malek için düşündükleri kötü karakterin kör bir adam olduğu ve Danny Boyle'un Bond 25 projesinde hala yer aldığı zamanlarda Said Taghmaoui'ya verilmesi beklenen rolün ta kendisi olduğu söylentileri yayılıyor. Ancak Rami Malek'in çekim programının şu anda Mr. Robot dizisi ile dolduğu bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca Lupita Nyong'o'nun da filme katılacağı ve kilit bir rolde bulunacağı düşünülüyor.

    Senaryodaki değişiklikler ve oyuncu kadrosunun tam olarak belirlenememesi nedeniyle Bond 25'ın vizyon tarihi de ertelenmiş ilk önce 2019 sonbaharında izleyicileriyle buluşacağı duyurulmuş, ancak artdından vizyon tarihi değiştirilerek öncelikle Sevgililer Günü haftasına denk gelecek şekilde 2020'nin Şubat ayına, sonrasında da Paskalya'ya denk gelecek şekilde 2020'nin Nisan ayına alınmıştı. Bond 25 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ise 8 Nisan 2020 tarihinde buluşması bekleniyor. Bond 25'ın oyuncu kadrosunda başrolde yer alan Daniel Craig'in yanı sıra Mavi En Sıcak Renktir, Aşkın Algoritması, Büyük Budapeşte Oteli, The Lobster, Alt Tarafı Dünyanın Sonu gibi filmlerin başarılı oyuncusu Lea Seydoux; Harry Potter serisinde Voldemort olarak izlediğimiz, The Constant Gardner, Schindler's List, Büyük Umutlar, Coriolanus gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan ve Büyük Budapeşte Oteli'nde Lea Seydoux'a eşlik eden Ralph Fiennes; Moonlight, 28 Days Later, Gizli Güzellik, Rampage: Büyük Yıkım gibi filmlerden tanıdığımız Naomi Harris; Bulut Atlası, Parfume: The Story of A Murderer, The Lobster, Mary Poppins: Sihirli Dadı, Ayı Paddington, London Spy, Danimarkalı Kız gibi yapımların beğenilerek izlenilen oyuncusu Ben Whishaw; The Imitation Game, Penny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez yer alıyor...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top