Hesabım
    "Morbius" Oyuncu Kadrosuna Jared Harris Katıldı!

    Jarred Harris, Spiderman spin-off filmi Morbius'da yer alacak.

    Jared Leto'nun başrolünde yer alacağı Spiderman spin-off filmi Morbius'un oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi. Daha önce de Aşk ve Gurur ve ZombilerTerminator: GenisysKayıp Nehir, MapplethorpeThe Crown'dan tanıdığımız Matt Smith ve Pasifik Savaşı: İsyanTrue Detective, Emerald CityGood Omens gibi yapımlarda karşımıza çıkan Adria Arjona'nın filmde yer alacağı duyurulmuştu. Şimdi ise Morbius'un oyuncu kadrosuna Jared Harris'in katıldığı resmi olarak duyuruldu.

    Eleştirmenler tarafından fazla beğenilemeyen, ancak gişede başarı yakalayan Tom Hardy başrollü Venom'un ardından bir Spiderman spin-off projesi olarak beyaz perdeye aktarılacak olan Morbius'un oyuncu kadrosuna yeni bir ismin eklendiği açıklandı. Pritime Emmy adaylığı bulunan ve Sherlock Holmes, Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi, Fringe, The Terror, The CrownThe Expanse gibi yapımlardan tanıdığımız usta isim Jared Harris, Morbius'a katılan yeni isim oldu. Harris'in canlandıracağı karakterin kim olacağı henüz bilinmiyor. Filmde DC Sinematik Evreni'nin Joker'i olan Jared Leto Michael Morbius'a, Adria Arjona Martine Bancroft'a hayat verecekken Matt Smith'in canlandıracağı karakter henüz bilinmiyor. Ancak Smith'in, Morbius'un en yakın arkadaşı olan Emil Nikos'u canlandırabilecek olduğu tahmin ediliyor. Emil Nikos, Blood Baron tarafından vampire dönüştürülmüştü.

    Roy Thomas ve Gil Kane'in yaratıcısı olduğu Morbius karakteri, ilk kez 1971 yılında The Amazing Spider-Man çizgi romanı ile ortaya çıktı. Çizgi romanlar bir biyokimyacı olan Michael Morbius'un yaşamına odaklanıyordu. Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını deneysel bir yöntem keşfedip üzerine elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ekleyerek iyileştirmeye çalışır. Sonuçları tabii ki korkunç olacaktır. Michael Morbius'un bir vampire dönüştüren olaylar, yaşamını tamamen değiştirecektir. Artık hayatta kalmak için kana ihtiyacı olan Morbius'un ışığa çıkma ihtimali kalmamıştır. Ayrıca uçabilme, süper insan güçlerine ve iyileşme gücüne de sahiptir. Genelde kurbanlarını doğrudan öldürüyor ve kimseyi vampire dönüştürmüyordur. Yönetmen koltuğuna HayatDüşmanı Korurken44. Çocuk gibi filmleri yöneten Daniel Espinosa'nın geçtiği Morbius filminin 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top