Hesabım
    Christopher Nolan'ın Yeni Filmi Hakkında İlk Detaylar!

    Usta yönetmenin yeni filminden ilk detaylar...

    Birçok Oscar kategorisine filmleriyle aday gösterilen usta yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi hakkında ilk detaylar paylaşıldı. Son olarak Dunkirk ile karşımıza çıkan yönetmen, bu kez bir romantik gerilim filmi çekecek olmasıyla gündeme oturdu. Filmin prodüksiyon tarihi ise resmi olarak duyuruldu.

    Inception, DunkirkBatman serisi, Ghajini, Prestij, Memento, Interstellar gibi Hollywood'un en çok konuşulan filmlerine imza atan Christopher Nolan'ın yeni film projesi hakkındaki ilk detaylar sinemaseverlerle paylaşıldı. Bir romantik gerilim olacak olan filmin adı henüz belli değil. Film projesinin prodüksiyonuna ise 2019'un Haziran ayı içerisinde başlanacağı bilinenler arasında yer alıyor. Warner Bros daha önce de filmin 2020 yılının Temmuz ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacağını belirtmişti. Ayrıca filmin Inception ile North by Northwest arasında bir tonlamaya sahip olacağı ifade edildi. 

    Usta yönetmen Christopher Nolan, Dunkirk filmiyle 100 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 526 milyon dolar gişe hasılatı ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Yönetmenin 10 filminin 4.7 milyar doların üstünde gişe hasılatı bulunuyor. Ayrıca usta yönetmen Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Memento filminin yeniden uyarlanacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top