Hesabım
    Maleficent 2'dan Poster Yayınlandı!

    Maleficent 2'dan yeni detaylar paylaşıldı.

    Angelina Jolie ve Elle Fanning başrollü Maleficent'ın devam filminden yeni detaylar paylaşıldı. Yeni filmiyle yeni maceralara atılacağımız merakla beklenen devam halkası Maleficent 2'nun adının belli olmasının yanı sıra filmden ilk poster yayınlandı. Bu kadar erken bir tarihte açıklanması beklenmeyen ikinci filmin adı "Maleficent: Mistress of Evil" olarak duyuruldu.

    Başrollerini Girl InterruptedSahtekar, TouristWantedHayatın KıyısındaAjan Salt gibi filmlerde izlediğimiz Hollywood'un vazgeçilmez yüzlerinden Angelina Jolie ve Başka Bir YerdeNeon DemonSuper 8The BeguiledPartilerde Kız Tavlama Sanatı gibi filmlerle gittikçe yükselen yıldız isim Elle Fanning'in paylaştığı Maleficent: Mistress of Evil filmine yeni isimler katıldı. Bu isimler arasında ilk olarak Queen Ingrith rolüyle Michelle Pfeiffer ve Prince Phillip rolüyle Harris Dickenson yer alıyor. İlk filmde yer almayıp ikinci filme dahil olan isimler arasında Angelina Jolie'nin karakterine aşık olacağı dedikoduları yayılan bir karakteri canlandıracak olan Chiwetel Ejiofor ile filmin kötüsüne hayat verecek olup Deadpool'da izleme fırsatı yakaladığımız Ed Skrein bulunuyor. Ayrıca Imelda Staunton, Sam Riley, Juno Temple, Teresa Maholey gibi isimler de filmde yer alıyor. Maleficent: Mistress of Evil'ın yönetmen koltuğunda “Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı”nın yönetmeni Joachim R∅nning otururken, senaryoyu ilk filmin senaristi Linda Woolverton kaleme alıyor. Joachim R∅nning'in yönetmen koltuğunu Robert Stromberg'den devraldığı bilinenler arasında yer alıyor. Senaryonun yeniden yazımı ise Tom Cruise'lu bilim kurgu aksiyonu "Yarının Sınırında"nın ve 24. Bond filmi "Spectre"ın senaryosuna katkıda bulunan Jez Butterworth tarafından yapıldı.

    2014 yılında izleyicileriyle buluşan Maleficent filmi, Disney'in en çok beğenilen live-action filmlerinden biri olmuştu. Film, Amerika'da 241 milyon dolar gişe hasılatı elde ederken dünya çapında bu rakam 758 milyon dolara ulaşmıştı. Devam filmi Maleficent: Mistress of Evil'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 18 Ekim 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top