Hesabım
    Will Smith Başrollü "Gemini Man" Yüksek Kare Hızında Çekildi

    Bilim kurgu filmi Gemini Man hakkında yeni bir detay paylaşıldı.

    Usta yönetmen Ang Lee'nin geliştirdiği bilim kurgu aksiyon projesi olan Gemini Man hakkında yeni bir bilgi gündeme oturdu. Will Smith'in başrolünde yer aldığı Gemini Man, yüksek kare hız teknolojisi kullanılarak çekildi. Saniyede 120 kare gösterilmesi planlanan film böylece izleyicisine farklı bir deneyim yaşatmış olacak.

    "Pi'nin Yaşamı", Brokeback Mountain, Lust & Caution, Kaplan ve EjderhaÖzgür Woodstock gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Ang Lee'nin yeni projesi Gemini Man ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Paylaşılan bilgiye göre film, normal şartların kat kat üstünde olarak saniyede 120 kare gösterilecek şekilde çekildi. Ayrıca Paramount Pictures filmin 4K çözünürlük ve 3D formatıyla gösterime girmesini istediğini belirtti. Ayrıca Ang Lee bu fikri pek de sevmese de CGI teknolojisiyle gençleştirme yönteminin kullanılmış olabileceği söyleniyor. İzleyicilerine ilginç bir deneyim sunmayı amaçlayan Gemini Man, gençlik halinin klonuyla yüzleşmek zorunda kalan bir tetikçiyi konu ediniyor. Film, John Wick'in kendinden genç bir John tarafından kovalanması olarak tasvir ediliyor.

    Gemini Man'in oyuncu kadrosunda The Suicide Squad kadrosundan ayrılmasıyla gündeme gelen ve Bad Boys serisinin devam filmi üzerinde çalışmalarını sürdüren, Ben Efsaneyim, Siyah Giyen Adamlar, Wild Wild West, Aladdin gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Will Smith'in yanı sıra Faults, 10 Cloverfield Lane, Scott Pilgrim Vs. The World, Fargo, Mercy Street gibi yapımlarda karşımıza çıkan Mary Elizabeth Winstead, Closer, Children of Men, Inside Men, Gosford Park gibi yapımlardan tanıdığımız Oscar adayı oyuncu Clive Owen, Doctor Strange, Annihilation, The Martian gibi yapımlarla tanıma fırsatı yakaladığımız Benedict Wong, Douglas HodgeRalph Brown gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu ise dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'tan tanıdığımız David Benioff, Nixon, Ali, Copying Beethoven gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Christopher Wilkinson ve Stephen J. Rivele, Gattaca, Truman Show, Zamana Karşı, The Host gibi yapımlarda imzası bulunan Andrew Niccol, Dev Avcısı Jack, Turbo gibi yapımlardan tanıdığımız Darren Lemke, Armageddon, İnfazcı, Saint'e imza atan Jonathan Hensleigh ve Açlık Oyunları, Overlord Operasyonu gibi yapımlardan tanıdığımız Billy Ray kaleme aldı.

    Gemini Man'in ülkemizdeki izleyicileriyle 11 Ekim 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top