Hesabım
    Christopher Nolan'ın Filminde Yer Alacak İlk İsim Belli Oldu!

    Usta yönetmenin filminde başrol John David Washington oldu.

    Christopher Nolan'ın adı henüz belli olmayan yeni film projesinde başrolü üstlenecek olan isim resmi olarak duyuruldu. Filmin yıldız oyuncusu ise Spike Lee'ye Oscar ödülü kazandıran Karanlıkla Karşı Karşıya filminin başrolünde yer alan John David Washington oldu.

    InceptionDunkirkBatman serisi, GhajiniPrestijMemento, Interstellar gibi Hollywood'un en çok konuşulan filmlerine imza atan Christopher Nolan'ın adı henüz belli olmayan yeni film projesinde yer alacak ilk oyuncu belli oldu. İlk kez Malcolm X'te karşımıza çıkan ve Love Beats Rhymes, Monsters and Men, The Old Man & The Gun gibi filmlerden ve Ballers dizisinden tanıdığımız John David Washington, Nolan'ın yeni filminin başrol oyuncusu oldu. Washington, Dwayne Johnson ile başrolünü paylaştığı Ballers dizisinin bitmesinin ardından ilk kez yer alacağı proje olarak Nolan'ın filmi ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun Golden Globe ve SAG Ödülleri gibi önemli ödüllerde adaylıkları bulunuyor. Ayrıca henüz resmiyet kazanmayan dedikodulara göre Robert Pattinson, filmde Washington'a eşlik edecek isim olacak.

    Variety'nin haberine göre Nolan'ın yeni film projesi tıpkı çoğu filminde olduğu gibi 'büyük, yenilikçi ve blockbuster' niteliklerinde olacak. Yapımcılığını ise Christopher Nolan'ın yanı sıra eşi Emma Thomas üstlenecek. Prodüksiyonuna 2019'un sonlarında başlanacak olan filmin 2020 yılının Temmuz ayında izleyicileriyle buluşması bekleniyor. Nolan için her zaman kapılarını açık bırakan Warner Bros, bu filmi de bünyesinde vizyona sokmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Ancak filmin konusunun ne olacağı bir sır gibi saklanmaya devam ediliyor. Filme IMAX gösterimleri yapılabilecek kadar blockbuster bir film olacağı da dedikodular arasında yer alıyor.

    Usta yönetmen Christopher Nolan'ın son filmi Dunkirk, En İyi Kurgu, En İyi Ses Kurgusu ve En İyi Ses Miksajı kategorilerinde Oscar ödülüne layık görülmüştü. Ayrıca film, dünya çapında 526 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top