Hesabım
    Vin Diesel'lı "Bloodshot" Ne Anlatacak?

    Bloodshot'ın konusu açıklandı.

    Valiant Comics'in beğenilen çizgi roman serisinden beyaz perdeye aktarılacak olan Bloodshot'ın neyi anlatacağı resmi olarak açıklandı. 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşacak olan çizgi roman uyarlaması filmin başrolünü aksiyon filmlerinin başarılı oyuncusu Vin Diesel üstleniyor.

    Karanlık ve şiddet içerikli bir süper kahraman filmi olması beklenen Bloodshot çizgi roman uyarlamasının konusu belli oldu. Filmde Denizci Ray Garrison isimli bir adam ve karısı öldürülür. Bunun ardından bir grup varlıklarını gizleyen bilim adamı Ray Garrison'ı nanoteknoloji yardımıyla hayata geri döndürür. Ray bundan sonra kendi gibi olan süper askerlerle çalışacaktır. Bu sırada ise geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyordur. Ama hafızası geri gelmeye ve karısı ile kendisini kimin öldürdüğünü hatırlamaya başladığında her şeyi yok etmek için mücadele vermeye başlayacaktır. Garrison, yavaş yavaş bu cinayetin ardındaki komployu ortaya çıkaracaktır.

    Bloodshot filminin başrolünde yer alan Yeni Nesil AjanRiddick ve Fast and Furious gibi serilerin başarılı oyuncusu Vin Diesel'ın yanı sıra, MementoLos Angeles SırlarıTakipIron Man 3 gibi filmlerde yer alan usta oyuncu Guy PearceTam GazWelcome to MarwenAlita: Savaş Meleği filmlerinden tanıdığımız Latin oyuncu Eiza Gonzalez; A Princess for Christmas, Island At War, Outlander gibi yapımların yıldız yüzü Sam Heughan; Dead Man's Shoes, RocknRolla, Fant4stic gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız Toby Kebbell gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Avengers'ın görsel efektlerini yapan başarılı isim Dave Wilson oturuyorken, senaryosunu Arrival, Bird BoxLights Out gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Heisserer ile Danger Girl uyarlama projesini yöneteceği ile gündeme oturan ve True Memoirs of an International Assassin, Kick-Ass 2Never Back Down gibi filmleriyle tanıdığımız Jeff Wadlow kaleme aldı.  Don Perlin, Bob Layton ve Kevin VanHook tarafından Valiant Comics için yaratılan karanlık süper kahraman Bloodshot'ın beyaz perde uyarlamasının ülkemizde 20 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top