Hesabım
    Jim Jarmusch’un Yeni Filmi “The Dead Don't Die” Vizyon Tarihini Aldı!

    Bol yıldızlı zombi filmi “The Dead Don't Die” bu yaz geliyor.

    Ölü Adam”, “Broken Flowers” ve “Sadece Aşıklar Hayatta Kalır” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2016 yılında “Paterson” ile karşımıza çıkan bağımsız sinemanın en önemli yönetmenlerinden Jim Jarmusch’un yeni filmi “The Dead Don't Die” vizyon tarihine kavuştu. Merakla beklenen filmin 14 Haziran tarihinde gösterime gireceği açıklandı.

    Zombi filminin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda “Karanlıkla Karşı Karşıya” ile bu sene Oscar’a aday gösterilen Adam Driver, Altın Küre ödüllü usta oyuncu Bill Murray, Oscar ödüllü Tilda Swinton, Altın Küre ve Emmy ödüllü Steve Buscemi, bağımsız filmlerin kraliçesi Oscar adayı Chloë Sevigny, Oscar adaylığı bulunan Rosie Perez, “The Shannara Chronicles” dizisinin yıldızı Austin Butler, oyunculuğa iyice alışan şarkıcı Selena Gomez, dört Emmy adayı Danny Glover, genç yıldız Caleb Landry Jones, rap sanatçısı RZA, Carol Kane, Tom WaitsIggy Pop ve Sara Driver gibi isimler yer alıyor.

    Filmin hikaye detayları henüz bilinmiyor ancak gelen set karelerinde Bill Murray, Chloë Sevigny ve Adam Driver’ı polis üniformaları içinde görmüştük. Yapımcılığını Joshua Astrachan ve Carter Logan ikilisinin üstlendiği filmin Mayıs ayında düzenlenecek Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapabileceği de söyleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Jim Jarmusch’tan Yıldız Kadrolu Zombi Filmi Geliyor!
    • Caleb Landry Jones Yeni Jim Jarmusch Filminin Kadrosunda!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top