Hesabım
    “Annabelle Comes Home”dan İlk Altyazılı Fragman Geldi!

    Devam halkası “Annabelle Comes Home”un ilk fragmanı yayınlandı.

    Gişe rekorları kıran “Korku Seansı” evreninden doğan spin-off serisi “Annabelle”in merakla beklenen üçüncü devam halkası “Annabelle Comes Home”dan ilk altyazılı fragman ve poster görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Deha”, “Ben, Tonya” ve “Captain Marvel” gibi filmlerde izlediğimiz çocuk yıldız Mckenna Grace, iki Altın Küre adaylığı bulunan Patrick Wilson, “Aklı Havada” ile Oscar’a aday gösterilen Vera Farmiga, Madison Iseman, Katie SarifeEmily Brobst ve Steve Coulter gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk uzun metrajı için kamera arkasına geçen, “Annabelle: Kötülüğün Doğuşu”, “O” ve “Dehşetin Yüzü” gibi filmlerin senaristi Gary Dauberman oturuyor.

    Şeytan ve cinlerin varlığını araştıran Ed ve Lorraine Warren çifti, oyuncak bebek Annabelle’in yarattığı yıkımı durdurmak için onu evlerine getirmeye karar verir. İçine cin giren bebeği evlerindeki eser odasına kapatan çift, onu kutsal bir camın arkasına koyar ve yardımını istedikleri bir rahibin kutsal duasıyla kapatırlar. Ancak bu da Annabelle’i durdurmaya yetmez. Annabelle odadaki diğer kötü ruhları uyandırır ve onlara yeni bir hedef verir: Warren çiftinin 10 yaşındaki kızı Judy ve onun arkadaşları.

    “Annabelle Comes Home” ülkemizde 28 Haziran tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top