Hesabım
    Jennifer Lawrence'ın Yeni Filmi Belli Oldu!

    Jennifer Lawrence'ın rol alacağı yeni film ve filmin yönetmeni açıklandı.

    Hollywood'un yıldız oyuncularından Jennifer Lawrence'ın yer alacağı yeni film projesi açıklandı. Henüz adı belli olmayan proje A24 bünyesinde geliştirilecek olup, yönetmen koltuğuna geçecek isim olarak Lila Neugebauer ile anlaşma sağlandığı resmi olarak duyuruldu.

    Açlık Oyunları serisinin yıldızı, American Hustle, X-Men First Class, X-Men: Days of The Future PastX-Men Apocalypse gibi yapımlardan tanıdığımız ve Silver Linings Playbook filmiyle Oscar'a layık görülen, Joy, American Hustle ve Winter's Bone filmleriyle de adaylık alan Jennifer Lawrence'ın başrolünde yer alacağı bir film projesi resmi olarak duyuruldu. Filmin yönetmen koltuğuna geçecek olan isim ise Room 104 dizisinin yönetmenliğini üstlenen Lila Neugebauer ile anlaşma sağlandı. Ayrıca filmin senaryosunda Elizabeth Sanders'ın imzasının olacağı bilinenler arasında yer alıyor. Lila Neugebauer, bilindiği üzere tiyatro oyunlarının yönetmen koltuğunda oturuyordu. Broadway'in en genç ve tanınan yönetmenlerinden biri olan Neugebauer, son olarak Kenneth Lonergan'ın The Waverly Gallery oyununu yönetmişti. Ayrıca yönetmenin, The Wolves, After The Blast, Dying City, Mary Page Marlowe gibi oyunlarda yer aldığı bilinenler arasında yer alıyor.

    Dram türünde olması beklenen filmin konusu henüz sır olarak saklanıyor. A24 ve IAC işbirliğiyle izleyicileriyle buluşturulacak olan filmin yapımcılığını, aynı zaman Jennifer Lawrence üstlenecek. Lawrence'a eşlik edecek isimler ise No Country For Old Men, Isle of Dogs, Lady Bird, Mistress AmericaEx Machina gibi yapımların yapımcılığını üstlenen Scott Rudin, Lady Bird, Eight Grade, AnnihilationThe Woman In The Window gibi yapımlardan tanıdığımız Eli Bush ve X-Men Days of The Future Past, American Hustle, Açlık Oyunları gibi yapımlarda görev alan Justine Polsky olacak. IAC ve A24 bilindiği üzere daha önce de birçok ortaklığa imza atmıştı. Bu ortak projelerin arasında Mid90s, Ex Machina, Lady Bird ve gelecek projeleri arasında ise Uncut Gems, Macbeth gibi yapımlar yer alıyor.

    Henüz adı açıklanmamış olan Lawrence başrollü dram filminin prodüksiyonuna 2019'un Haziran ayı içerisinde başlanması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top