Hesabım
    30. Yıla Özel: "Yolu Festivalden Geçenler"

    "Yolu Festivalden Geçenler" seçkisi gösterimi için hazırlıklar sona erdi.

    Ankara Uluslararası Film Festivali'nin otuzuncu yıldönümüne özel olarak bu yıl "Yolu Festivalden Geçenler" isimli bir seçki izleyicileriyle buluşturulacak. Festivalin bitmesine bir gün kala gösterime sunulması beklenen seçkinin ardından filmlerin yönetmenleriyle söyleşilere yer verilecek.

    Bu yıl 30. kez düzenlenen Ankara Uluslararası Film Festivali tam gaz yolculuğuna devam ediyor. Festivalin sonuna doğru yaklaşırken, yarışma kategorisinden kimlerin ödülle festivalden ayrılacağı bir merak konusu olarak yerini koruyor. Bilindiği üzere festivalin 30. yıldönümüne özel olarak "Yolu Festivalden Geçenler" isimli bir film seçkisi hazırlandı. Bu seçkide Natali Yeres’in Aynalar Suiti filmi, Hüseyin Karabey’in Dialog filmi, Ebru Ceylan’ın Kıyıda filmi, Mehmet Bahadır Er’in GoyGoy filmi ve Yüksel Aksu’nun Zamanın Labirentinde Karşılaşma filmi gösterilecek. "Yolu Festivalden Geçenler" film seçkisi, 26 Nisan tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Seçki, 26 Nisan Cuma günü 19.00'da gösterime sunulacak. Gösterimin ardından Ebru Ceylan, Natali Yeres, Yüksel Aksu ve Hüseyin Karabey ile söyleşi yapılacak.

    Bilindiği üzere 30. Ankara Uluslararası Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Yarışma seçkisi gösterimleri bugün sona eriyor. Festivalin yarışma kategorilerinde yer alan filmler ve isimler Tolga Karaçelik'in başkanı olduğu jüri; Ulusal Uzun Proje Geliştirme Desteği Yarışması'nda Armağan Lale, Ali Bayraktar ve Sevinç Baloğlu'nun yer aldığı bir kurul; Ulusal Belgesel Film Yarışması'nda Semra Güzel Korver, Mehmet Turgut ve Kanat Atkaya'nın yer aldığı kurul; Ulusal Kısa Film Yarışması'nda Seren Yüce, Çağla Karabağ Sarı ve Feza Çaldıran'ın yer aldığı kurul tarafından filmler değerlendirilerek belirlenecek ve 27 Nisan akşamı CerModern'de düzenlenecek olan bir tören aracılığıyla sahiplerine teslim edilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top