Hesabım
    Kristen Stewart, Charlie's Angels Filmi Hakkında Konuştu

    Kristen Stewart, J.T. Leroy filminin galası sırasında Charlie's Angels filmi hakkında açıklama yaptı.

    Kristen StewartNaomi ScottElla Balinska ve Elizabeth Banks'in başrolünde yer aldığı Charlie's Angels filmi vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Başrolde yer alan oyunculardan Kristen Stewart ise oyuncusu olduğu başka bir film olan J.T. Leroy filminin galasında Charlie's Angels ile ilgili gelen soruları yanıtladı.

    Twilight serisi, Cafe SocietyLizzieHayalet Hikayesi gibi filmlerden tanıdığımız başarılı oyuncu Kristen Stewart, J.T. Leroy filminin galası sırasında basın ile bir araya geldi. Daha önce de birkaç kez beyaz perdeye ve televizyon ekranlarına uyarlanan Charlie's Angels'ın 2019 yapımı filmi hakkında konuşan Stewart şu sözleri sarf etti: "Bir noktada şöyle düşündüm ve dedim ki 'Film capcanlı ve ayakları yere basıyor'. Herkes şöyle diyor: 'Bekle, film hala eğlenceli mi?'. Ben de 'Tabii ki dostum, bu Charlie'nin Melekleri' diyorum. Eğer filmi şu anda yapmaya başlayacak olsaydık üç kızdan daha fazlasına ihtiyacımız olabilirdi. Bu işte birlikteyiz. Birbirini destekleyen kocaman bir iletişim ağı ve koskoca bir dünya var. Bu gerçekten iyi bir niyetle yapılmış gibi hissettiriyor. Aynı zamanda eğlenceli ve tuhaf. Yani umut ediyorum ki insanlar da izlerken eğlenir. Bu kadar hareketli olan bir filmde ilk kez yer alıyorum ve kendimi yaralamadım." Stewart, sarf ettiği sözlerle film hakkında ipuçları vermiş oldu.

    Geçtiğimiz haftalarda Charlie's Angels filminden ilk görseller yayınlanmıştı. Bu görsellerden yola çıkarak filmi İstanbul, Berlin, Hamburg gibi farklı şehirlerde çekimlerinin olduğu anlaşılmıştı. Kadın karakterlerin odağı olduğu Charlie's Angels yapımları arasında ilk kez bir kadın yönetmen tarafından yönetilerek adından söz ettiren filmin yönetmen koltuğunda  Açlık OyunlarıAşk ve MerhametPitch Perfect gibi yapımlardan tanıdığımız Elizabeth Banks bulunuyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Stewart'ın yanı sıra Hunted, Tiers of The Tropics gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ella Balinska; Aladdin filminde Jasmine olarak izlemeye hazırlandığımız Naomi Scott yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra All The Boys I Loved filminin sevilen oyuncusu Noah Centineo, X-Men serisinin Profesör Xavier'ı Patrick StewartSenden Önce BenAdrift gibi filmlerin beğenilen oyuncusu Sam Clafflin filmde yer alıyor.

    Charlie's Angels filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Kasım 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top