Hesabım
    Halle Berry, John Wick 3'teki Eğitimi Hakkında Konuştu

    Halle Berry, John Wick 3 eğitimleri sırasında ağır yaralandığını açıkladı.

    Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" filmi vizyona girmeye hazırlanırken, filmde rol alan başarılı oyuncu Halle Berry'den açıklama geldi, Berry, karakteri hakkında ona verilen eğitimde ne kadar zorlandığından ve başına neler geldiğinden bahsetti.

    X-Men evreninin Storm'u olarak tanıdığımız Halle Berry, John Wick: Chapter 3 - Parabellum filminde Sofia rolüyle karşımıza çıkacak. Oyuncu, bu rol için çok sıkı hazırlandığını ve bu nedenle de çeşitli yaralanmalara maruz kaldığını anlattı. Berry, rolü için aldığı eğitimleri sırasında yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti: "John Wick provalarım sırasında üç kaburgamı kırdım. Bu benim için onur rozeti gibi. Bunun nasıl gerçekleştiğini bilmiyoruz. Bunun ardından çalışamacağımı anlayana kadar kırık kaburgalarımla bir süre çalışmaya devam ettim. Silah eğitimi, köpek eğitim, ardından eğitmenimle birlikte bunların da üstünde olan güç eğitimi alıyor ve diyetimi sürdürüyordum." Başarılı oyuncu Halle Berry, Keanu Reeves ile birlikte çalışmak hakkında da şu sözleri sarf etti: "Çok iyiydi. Başta biraz ürkütücüydü, çünkü o fazlasıyla iyi ve onunla aynı seviyede olmak istedim. Onu hayal kırıklığına uğratmak istemedim."

    Ülkemizde de dünyayla birlikte izleyicileriyle buluşmak için hazırlanan John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un konusu şöyle: John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir. Sevilen aktör Keanu Reeves’in bir kez daha başrolü üstlendiği filmde Reeves ve Berry'nin yanı sıra önceki filmlerden Laurence FishburneIan McShaneLance Reddick ve Ruby Rose yer alıyor. İlk iki filmde kamera arkasına geçen Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Hiroyuki SanadaAnjelica HustonAsia Kate DillonSaïd TaghmaouiMark DacascosJason Mantzoukas, "Baskın"dan tanıdığımız Yayan RuhianCecep Arif Rahman ve dövüşçü Tiger Hu Chen de boy gösteriyor.

    “John Wick 3: Parabellum” ülkemizde 17 Mayıs tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top