Hesabım
    Patty Jenkins'den Wonder Woman 1984 Paylaşımı!

    Patty Jenkins, Wonder Woman 1984 filminden bir kare paylaştı.

    DC Sinematik Evreni'nin en güçlü süper kahramanlarından biri olan Wonder Woman'ı konu edinecek ikinci film Wonder Woman 1984'ten bir görsel paylaşıldı. Filmin yönetmeni Patty Jenkins, bu fotoğraf karesini sosyal medya üzerinden sinemaseverlerle paylaştı. Fotoğraf, Gal Gadot'nun doğum günü kutlaması amacıyla paylaşılmıştı.

    Wonder Woman'ın yepyeni bir düşmanla savaşması beklenen yeni film Wonder Woman 1984 için hazırlıklar sürdürülüyor. Wonder Woman'ın 1980'li yıllara gideceği filmden bir görsel yayınlandı. Patty Jenkins tarafından yayınlanan görsel Gal Gadot'nun doğum günü nedeniyle paylaşıldı. Bilindiği kadarıyla Wonder Woman 1984 filmi, bir devam filmi olmayacak. DC filmleri içerisinde devamlılık taşımayan filmlerden biri olması beklenen film, Indiana Jones ya da James Bond gibi solo özellik taşıyacak. Yapımcı Charles Roven bu konu hakkında şu sözleri sarf etmişti: "Patty bu filmin bir sonraki Wonder Woman tekrarı olmasını gerektiğini belirtti. Tamamen farklı bir zaman dilimi ve bunca zamandır Diana'nın ne yaptığını göreceksiniz. Ama bugüne kadar anlattıklarımızdan tamamen farklı bir hikaye. Tabii bu film de aynı duyguları, mizahı ve cesareti gösterecek."

    Wonder Woman 1984 filminin yönetmen koltuğuna ilk filmde olduğu gibi Patty Jenkins oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında  Gal Gadot'nun yanı sıra Chris PineRobin Wright, Connie NielsenKristen WiigPedro Pascal gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunda ise yönetmen Patty Jenkins'in yanı sıra Geoff Johns ve Dave Callaham'ın imzası bulunuyor. Bilindiği kadarıyla filmde Wonder Woman, The Cheetah isimli süper kötü karakterle mücadele edecek. The Cheetah'ı canlandıracak oyuncu ise Kristen Wiig olacak. Wonder Woman 1984 filmi William Moulton Marston'ın yaratıcısı olduğu çizgi romandan uyarlanıyor. Warner Bros ve DC işbirliğiyle izleyicileriyle buluşacak olan film 5 Haziran 2020 tarihinde gösterime sunulacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top