Hesabım
    "Guardians of The Galaxy Vol.3"ye Yeni Karakterler Katılabilir!

    Guardians of The Galaxy'nin üçüncü filmine bu karakterlerin eklenebileceği söylentiler arasında bulunuyor.

    James Gunn'ın yönetmen koltuğuna geçeceği Guardians of The Galaxy serisinin yeni filmi Guardians of The Galaxy 3'e yeni karakterler eklenebileceği düşünülüyor. Bu karakterlerden birinin Avenger: Endgame'in sonunda gördüğümüz sahnelerden birinden yola çıkarak filme ekleneceği düşünülürken, diğerleri için çizgi romanlardan yola çıkılıyor. -Dikkat, spoiler içerir.-

    Avengers: Endgame'in ardından Marvel Sinematik Evreni'ndeki tüm dengeler değişti. Değişen bu dengelen Şimşek Tanrısı Thor'un da geleceğine yön verdi. Bilindiği üzere Avengers: Endgame'in son sahnelerinden birinde Thor, Asgard halkını Valkyrie'ye bırakıyor ve evrene doğru açılıyordu. Yanında ise Star-Lord, Nebula, Raccoon, Drax, Groot gibi kahramanlar vardı. Ancak diğer yandan Chris Hemsworth'ün Marvel ile olan anlaşmasının bitirildiği duyurulmuştu. Yeni bir anlaşma yapılıp yapılmayacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor. Filme katılabilecek bir diğer karakter olarak da Drax'ın kızı Heather Douglas gösteriliyor. Bilindiği üzere Drax'ın ailesinin yok edildiği söylenmişti. Drax'ın eşinin öldüğü bilgisi kesinlik kazansa da çizgi romanlarda kızı Heather'ın ölmediği görülüyor. Heather, Thanos tarafından yetiştiriliyor, Titan'da yaşıyor. Orada psişik güçlerini kullanmasını öğrenerek Marvel'ın en güçlü telepatlarından birine dönüşüyor. Moondragon adını alan Heather, şeytani varlık tarafından yönetilirken babasıyla savaşmak durumunda kalıyor. Hatta bu varlık Thor'un kontrolünü ele geçirerek güçlerini kullanıyor. Bu durumda Thor'un Guardians of The Galaxy Vol.3'de görünmesi, Moondragon'ın da ortaya çıkmasına neden olabilir diye düşünülüyor.

    Bir diğer hikaye de Rocket Raccoon'un geçmişi ile ilgili olabilir. Rocket'ın yaratıcısı High Evolutionary, daha önce insan olan ve ardından tanrıya dönüşen bir varlıktır. Bununla birlikte Adam Warlock ve Rocket'ın ruh eşi Lady Lylla'nın ortaya çıkabileceği söylentileri yer alıyor. Guardians of The Galaxy Vol.3'nin prodüksiyonuna henüz başlanmadı. Bu durumda izleyicileriyle ne zaman buluşacağı da bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top