Hesabım
    Harrison Ford, Başka Bir Indiana Jones İstemiyor!

    Harrison Ford, kimin gelecek Indiana Jones olabileceği sorularını yanıtladı.

    Devam filminin gelecek olmasıyla gündemde kendine yer bulan Indiana Jones hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Indiana Jones'un efsanevi oyuncusu Harrison Ford'un emekli olması bekleniyor. Ancak Hollywood'un birçok seri yapımında olduğu gibi Indiana Jones'da da tahtın başka bir oyuncuya devredilmesi bekleniyor. Harrison Ford ise onun yerine geçebilecek oyuncu hakkında yorum yaptı.

    Disney, Indiana Jones 5 filmi için bir tarih belirlemişti. Bilindiği üzere filmin başrolünde bir kez daha Indiana Jones rolüyle Harrison Ford yer alacak. Ancak Ford'un bu filmin ardından Indiana Jones rolüne veda etmesi bekleniyor. Dolayısıyla, Ford'un ardından bu rolü devralacak olan oyuncu hakkında çeşitli tartışmalar bulunuyor. Bundan birkaç yıl önce Chris Pratt, Indiana Jones rolünün veliahtı olmak istediğini belirtmişti. Harrison Ford'a yakın zamanlarda bu konu ile ilgili yeniden soru yöneltildi. Ford'un yanıtı ise kahkahalar eşliğinde "Başka kimse Indiana Jones olmayacak. Anlamıyor musunuz? Indiana Jones benim. Ben gittiğimde o da gidecek. Bu kadar basit. Chris Pine'a bunu söylemenin harika bir yolu." sözleri oldu. Ford'un Chris Pratt'in adını bile hatırlamadığı görülenler arasında yer alıyordu. 

    Serinin beşinci filmi Indiana Jones 5'ın Netflix ve Oscar kavgasını ateşlemesiyle gündemdeki yerini koruyan usta yönetmen Steven Spielberg tarafından yönetilmesi bekleniyor. Üç yıl önce Spielberg ile film için anlaşma yapılmış, ancak yönetmenin programının West Side Story müzikal filmiyle dolması nedeniyle bir türlü harekete geçilememişti. Eğer her şey yolunda giderse bu kez Indiana Jones 5 filmi izleyicileriyle 9 Temmuz 2021 tarihinde buluşmuş olacak. Henüz filmin konusu belli olmamakla birlikte bundan bir önce film olan Indiana Jones Kristal Kafatası Krallığı'nın konusu ise şöyleydi: Soğuk Savaş sırasında Sovyet ajanları, Profesör Henry Jones’u izlemektedirler. Genç bir adamın, kendisine yaşlı ve bunak bir meslektaşı olan Oxley’den şifreli bir mesaj getirdiğine şahit olurlar. Yetenekli Irina Spalko’nun öncülüğünde Sovyetler, Jones ve genç adam Mutt’un peşine takılırlar. Oxley’in şifresi ile kuvarstan yapılma efsanevi bir kafatası bulurlar. Eğer Jones, kafatasını yasal olarak ait olduğu yere götürebilirse her şey yoluna girecektir. Ancak Irina, onu ele geçirirse, Batıyı tehlike altında bırakabilecek bir güce sahip olacaktır. Yaşlı profesör ve genç adam güçlerini, Jones’un geçmişinden gelen bir kadının gücü ile birleştirerek ormanın tehlikeleri ve doğaüstü olaylar ile yüzleşirler...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top