Hesabım
    David Harbour, "Hellboy"un Hataları Hakkında Konuştu

    David Harbour, Hellboy filmine gelen eleştiriler üzerine konuştu.

    Geçtiğimiz Nisan ayında izleyicileriyle buluşan Hellboy çizgi roman uyarlamasının vizyona girmesinin ardından David Harbour ilk kez konuştu. Harbour, eleştirmenler tarafından pek beğenilmeyen Neil Marshall yönetmenliğindeki Hellboy uyarlamasının hatalarını değerlendirdi.

    Cehennemden gelen bir yaratık olan Hellboy'un Kral Arthur döneminden beri yaşayan Nimue ile olan mücadelesini konu edinen ve şiddetten kaçınmayan gore film Hellboy hakkında David Harbour, katıldığı MCM Comic Con Londra etkinliğinde gelen sorulara yanıt verdi. Eleştirmenler tarafından sıcak karşılanmayan Hellboy'u değerlendiren ve 'büyük problemleri' olduğunu belirten Harbour şu sözleri sarf etti: "Hepimiz elimizden gelenin en iyisi yaptık. Ama burada çok fazla ses vardı ve bu seslerin söylediklerinin hepsi her zaman işe yarayamazdı. Yapabileceğim şeyleri yaptım ve yaptığım şeylerle gurur duyuyorum. Ama sonuç olarak çoğu şeyde kontrolüm yoktu. Çizgi roman uyarlamalarıyla olan problemim, bence bugünlerde Marvel'ın gücüyle yaptıklarının bir sonucu. Bu tıpkı çikolata gibi bir lezzet. Herkes çikolatanın lezzetli olduğunu bilir ve bu adamlar en iyi çikolatayı yapıyor. Filmleri yargılarsanız bu tıpkı 'Bu diğerleri gibi çikolatalı bir şey değil, çikolata gibi bir tadı bile yok' demeniz gibi olur." David Harbour sözlerine, diğer çizgi roman filmleriyle Hellboy uyarlamasının karşılaştırılmaması gerektiğiyle devam etti.

    Hellboy filminin konusu ise şöyleydi: Cehennemden çıkıp gelen Hellboy Büyük Britanya'nın yollarını tutuyor. Blood Witch Nimue ile büyük bir savaşa girişen Hellboy'un filminde Kral Arthur'un Excalibur kılıcından ejderhalara, alevli taçlardan ölülerden oluşan ordulara birçok ögeyi içerdiği de bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca Hellboy filmi için Hellboy: The Wild Hunt, Hellboy in Mexico, Darkness Falls, The Storm and The Fury gibi çizgi romanlardan yararlanıldığı söylenilenler arasında bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Harbour'ın yanı sıra  Ian McShaneMilla JovovichSasha LaneDaniel Dae KimPenelope MitchellSophie Okonedo,  Brian Gleeson ve Alistair Petrie gibi isimler yer alıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top