Hesabım
    Wonder Woman Devam Filmi Neden 1984 Yılında Geçiyor?

    Wonder Woman 1984 ile ilgili yönetmen Patty Jenkins'den açıklama geldi.

    Patty Jenkins'in yönetmen koltuğuna oturduğu Wonder Woman 1984 filminin çekimleri sürerken, filmle ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Yönetmen tarafından paylaşılan bu detay ise, Wonder Woman prequel filmi için neden 1984 yılına gidildiğiyle ilgiliydi.

    Bir podcast programında soruları yanıtlayan Jenkins, prequel filminin neden özellikle 1984 yılına gittiğiyle ilgiliydi. Hatta George Orwell'ın 1984 eseriyle bir alakasının olup olmadığı merak konusu haline geldi. Jenkins akıllarda beliren bu soruya şu cevabı verdi: "Söyleyebileceğim tüm şey şu ki, 1984 yılı bu film için neyin önemli olduğunu hatırlatıyor ve şimdiki zaman ile anlamlanıyor. 1984 yılını özellikle bir neden için seçtim. Bana göre 80'li yıllar için başarının zirvesiydi. Çünkü 80'lerde devam eden rekabete kıyasla pazarda daha fazla mücadele vardı. Bu sanki başa baş gibiydi. Mükemmel zamanlardı."

    Bilindiği üzere Wonder Woman 1984, DC filmleri için devamlılık niteliği taşımayacak. Onun yerine evrenden bağımsız olması planlanan ve izleyicileriyini Wonder Woman'ın geçmişine götürecek olan filmde Diana yepyeni bir düşmana sahip olacak. Filmin oyuncu kadrosunda bulunan isimler arasında  Gal Gadot'nun yanı sıra Chris PineRobin Wright, Connie NielsenKristen WiigPedro Pascal gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunda ise yönetmen Patty Jenkins'in yanı sıra Geoff Johns ve Dave Callaham'ın imzası bulunuyor. Bilindiği kadarıyla filmde Wonder Woman, The Cheetah isimli süper kötü karakterle mücadele edecek. The Cheetah'ı canlandıracak oyuncu ise Kristen Wiig olacak. Wonder Woman 1984 filmi William Moulton Marston'ın yaratıcısı olduğu çizgi romandan uyarlanıyor. Warner Bros ve DC işbirliğiyle izleyicileriyle buluşacak olan film 5 Haziran 2020 tarihinde gösterime sunulacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top